divendres, 3 d’agost del 2012

Fi de curs polític 2011/12


L'Agrupació socialista de Calafell va tancar, el passat dijous 26 de juliol, el curs polític a Calafell. Durant el mes d'agost, l'agrupació restarà tancada. L'activitat es reprendrà al setembre. Per això es va celebrar una assemblea de militants i un sopar pica-pica, que va comptar amb la presència de Xavi Sabaté i Joan Ruiz, Diputats al Parlament de la Generalitat i al Congrés dels Diputats, respectivament.


En el magnífic pica-pica es van degustar les receptes que s'havien fet l'estiu passat en els cursets de cuina d'estiu. La Maria Josepa Sans i alguna col·laboradora més van ser les organitzadores de l'àpat. Els militants van aprofitar per parlar amb els Diputats i posar-se al dia de la política estatal i catalana.


Durant l'Assemblea, la primera secretària, Yolanda Almagro va posar al dia els militants de les actuacions que es realitzen a nivell de partit. També va manifestar que membres de l'agrupació havien estat presents a la manifestació contra les retallades que es va fer a Tarragona. El portaveu del grup municipal, Ramon Ferré, va explicar l'actualitat del grup municipal, amb les mocions presentades al ple i les accions que s'han fet en els darrers mesos. I sense més, es va acomiadar el curs polític 2011/12.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada