dilluns, 28 de novembre de 2011

Resum de la sessió plenària d'avui.


Avui dilluns, s'ha realitzat una nova sessió plenària a l'Ajuntament de Calafell. En l'ordre del dia, només hi havia un parell de punts amb contingut.

El primer i el més interessant, ha estat la modificació pressupostària que l'equip de govern pretén fer per tal de tancar l'exercici 2011. En aquesta modificació, l'equip de govern pretén diverses coses a destacar:

- La primera d'elles és reduir les partides destinades a Benestar Social i a les polítiques socials. Aquestes partides s'han vist reduïdes en 65.867'76€. Això demostra la poca sensibilitat de l'equip de govern en matèria social. També es retallen les partides destinades a Sanitat en 26.102'35€. Per tant, una reducció en polítiques socials de 91.970'11€.

- La segona és la reducció de la partida per fer el Parc Nadalenc, que passa de 60.000 euros (del pressupost aprovat pel PSC i l'anterior Consistori) a, només, 8.000 euros. Per tant, una reducció de 52.000 euros que deixarà els infants del municipi sense el seu tradicional Parc de Nadal.

- La tercera es la retallada de 28.0169'62€ en les partides destinades a la promoció comercial del municipi. La crisi afecta greument el comerç i l'Ajuntament retalla els incentius per fomentar-lo.

- També es retalla 8.000€ de la partida de manteniment de vehicles, deisant-la en poc més de 5.000€. Un cas sorprenent, donada la polèmica recent sobre la ITV dels vehicles policials i la seva retirada de la circulació per no haver-la passat.

- Es treuen 94.755'87€ de partides dels contractes de serveis de la recollida selectiva, del manteniment d'enllumenat i del manteniment de jardins. Això demostra que, en el pressupost 2011, aprovat per l'anterior govern, estaven ben dimensionades per a fer-hi front en aquest any 2011.

Però, el més greu de tot és que bona part d'aquests diners, 33.583'20€, es destinen a alcaldia. És a dir, a Comunicació i a propaganda de l'equip de govern. Concretament, 9.140'83€ a atencions protocolàries, 7.478'14€ a publicitat i propaganda, 7.934'32€ a estudis i treballs tècnics (on s'amaguen els contractes de Elisenda Pifarré, Àngel Solé i Cia).

Nosaltres, com a grup municipal del PSC, hem votat en contra de retallar partides socials i que deixen a molta gent sense l'ajut que necessiten en aquests difícils moments. També hem votat en contra de retallar el parc Nadalenc i deixar els nens sense res. I, sobretot, hem votat en contra d'augmentar les partides de protocol, publictat i propaganda i estudis i treballs tècnics per promocionar l'alcalde i la seva gestió de govern. Ens sembla innecessari en aquests moments incrementar aquestes partides.

El segon punt d'interès ha estat la proposta d'adhesió de l'Ajuntament de Calafell al manifest del 25 de novembre, dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, enviat per l'Institut Català de les Dones (ICD). Tot el Consistori ha llegit el manifest, que s'ha aprovat per unanimitat.

Al punt de precs i preguntes, l'oposició ha "despullat", un per un, al regidor del PP, Juanjo Iglesias, demanant que l'alcalde actués de forma responsable i coherent amb el què demanava quan estava a l'oposició. Aquí ho podeu escoltar.

En Bonilla, li ha dit:
Senyor alcalde, li demanem que prengui mesures per què l’amiguisme i l’endollisme no s’instal·li a l’Ajuntament. Les gravacions fetes al regidor Juanjo Iglesias i publicades al Bloc de Segur demostren el seu tarannà i la forma de fer les coses que té aquest regidor. No podem permetre que hi hagi regidors que vulguin col·locar els seus coneguts i amics, a dit, dins l’Ajuntament. I, menys, per gestionar empreses municipals com CEMSSA. També li demanem prudència i que s’aturi cap reforma de l’empresa municipal "mascada y digerida", fins que s’hagin pres les mesures oportunes. No hem d’entrar en una espiral de presses i de precipitació personal de cap regidor per finalitats dubtoses i no massa clares. "¿Quieren ir a este ritmo? Pues yo a este ritmo no puedo ir. O sea, yo voy más rápido sin quererlo, ¡pues a tomar por culo!". Això mateix, senyor alcalde.
La Iolanda, li ha dit:
Senyor alcalde, li demanem que prengui mesures per què (i cito la seva nota de premsa quan demanava la dimissió de Carles Rion) “la poca ética política demostrada per aquest conjunt de persones, es dóna a entendre que existeix un interès personal per sobre del conjunt del municipi i la repercussió que aquest acte pot tenir envers la ciutadania”. També li demanem per “la falta de transparència i rigor democràtic”. La coherència política és important quan es governa i vostè no l’aplica. Vostè va demanar la dimissió d’un regidor fa 8 mesos per molt menys. I, ara, no fa res. Això és incoherent. Senyora portaveu del Partit Popular, li demanem que prengui responsabilitats per què (i cito el seu comunicat de premsa) “a lo único que conducen es a la pérdida de los más elementales principios democráticos y a la desafección del ciudadano con la clase política, sin entrar en las consecuencias que de ello pueden derivar”. Apliqui vostè, també, la coherència. No demani que ho fem nosaltres, que no ens vam pronunciar sobre aquell tema. Tampoc reneguin d’allò que el va permetre seure on és, ja que seria infidel a la seva pròpia història.

La Tere, li ha dit:
Senyor alcalde, sense entrar en les possibles deutes que el regidor pot tenir a nivell personal, sí que demanem que no es faci cap tracte de favor al regidor, pel simple fet de ser-ho, i que l’Ajuntament actuï com un ciutadà més per cobrar aquestes possibles deutes d’IBI o altres que el regidor pugui tenir. Donar exemple forma part de la feina d’un regidor i prendre determinacions és la feina d’un alcalde. Tampoc volem que se senti pressionat per ningú i que li permeti fer el millor pel municipi. No pot tenir a algú dins del seu govern que digui: "no, no, no, no, no, eso lo vamos a gestionar todo nosotros ya, Pere. No voy a darles (CiU) más nada. Vamos a organizarlo todo nosotros para llegar a la Junta con todo mascado. Queremos esto, esto y esto, y punto". Això seria caure en el seu chantatge. Prengui mesures señor Olivella.

El Joan Carles, li ha dit: Senyor alcalde, no es pot tolerar que un regidor digui “lo que sé es que no voy a jugar con gente que sé que me está intentando poner la zancadilla a cada paso que doy, cosa que nos estamos encontrando dentro del mismo funcionariado del Ayuntamiento". Com pot dubtar un regidor de la professionalitat dels funcionaris i treballadors de la casa? Vol obrir un conflicte sindical a l’Ajuntament? Vol fer neteja ètnica o cacera de bruixes dins l’Ajuntament? Aquest és l’estil que vol imposar? Els funcionaris, precisament, són la garantia de que es facin bé les coses a la casa de tots, a l’Ajuntament. Aquest senyor ja ha demostrat que no confia gens en ells. Què han de fer les persones aturades, apuntar-se al PP? Aquesta és la manera d’aconseguir feina en aquest Ajuntament? Prengui mesures senyor Olivella.

El Massimiliano, li ha dit:Senyor alcalde, davant el seu comunicat negant que al govern no hi ha cap crisi, li demanem que no negui l’evidència "son todo pegas. Todo es esperar, no tenemos prisa", i que utilitzi la tàctica de l’estruç (amagar el cap sota terra, o sota l’ala). "íbamos a un ritmo de puta madre y, encima, pues el resto no va, no va, las cosas básicas no van". La crisi ha quedat manifesta i sabíem que existia molt abans que es publiquessin aquestes gravacions. "es un juego que hacen estos (CiU) para decir nos necesitáis". Nosaltres no utilitzem cap “porqueria” dels blocs per fer política. Vostès també van usar gravacions del mateix bloc per a fer-ho, a pocs mesos de les municipals. Si no fa res, assenteix i tolera això, demostra ser un alcalde feble i dèbil, sotmès a l'aritmètica del PP (8+3=11) per governar. Precisament, el què Calafell no necessita! Prengui mesures senyor Olivella, li donarem suport.

El Toni Duart, li ha dit:
Senyor alcalde, vostè no pot permetre que s’utilitzin ordinadors municipals per enviar missatges, comentaris i anònims als blocs. Molt menys en hores de feina. Molt menys per crear inestabilitat política i manipular l’opinió pública en favor seu. I, encara menys, per fomentar la crispació política entre els grups municipals del Consistori. Nosaltres sempre donem la cara, som els socialistes de Calafell. Talli amb això de soca-rel, sinó pretén augmentar la crispació política a Calafell. Aquesta és l’altra forma de fer política que tant anunciava? Aquest és el contingut del seu “llibre blanc”?
I, finalment, el Ramon Ferré, li ha dit:
Senyor alcalde, no podem permetre que, després de 6 mesos d’oposició constructiva, un regidor del govern ens titlli de "oposición hipócrita y traicionera" i que ens amenaci de "que les iré desnudando uno a uno". Creiem haver demostrat quines són les nostres formes de fer política. I, creiem, que ell també ho està demostrant. Però, encara menys, tolerem que un regidor digui "yo me busco la vida por ahí, si me sale un trabajo de 2.000 o 1.500, o de lo que sea, y le dan por culo al pueblo y a todo el mundo. Es que no se me merecen! Te lo digo con esa pedantería". Qui realment no es mereix un regidor d’aquestes característiques és el poble de Calafell i els seus ciutadans. Si no està content a Calafell que prengui una decisió ferma i marxi, potser ens farà un favor a tots plegats. Personatges d’aquestes característiques no interessen a cap municipi ni a cap equip de govern. Prengui mesures senyor Olivella. Creiem, sincerament, que una altra forma de fer política és possible. Nosaltres sí que ho creiem! En el nostre discurs el dia de la constitució del nou Consistori, l'11 de juny de 2011, dèiem: "La societat reclama canvis a nivell legislatiu per evitar que partits minoritaris i interessos particulars condicionin el desenvolupament normal d'un municipi. Però, mentre no arribin aquests canvis a nivell legislatiu, podem canviar la manera d'interpretar la política i la voluntat del poble". "Estem davant d'un Consistori format per onze regidors de govern i deu a l'oposició. Ja avancem que, sempre i quan es respectin els avenços assolits, serem garantia d'estabilitat en els propers quatre anys. No ens trobaran al costat d'aquells que pretenen la inestabilitat i el canvi de cadires per estar al poder". Per tant, no ha de patir per l’aritmètica. Prengui les mesures oportunes i retiri les competències a un regidor que només li portarà inestabilitat política i mala imatge pel Consistori. Sigui coherent i tingui valor. La gent de Calafell, els seus ciutadans, ho mereixen.

Sorprenentment, l'alcalde no ha respost a cap dels nostres precs i s'ha limitat a escoltar la resposta del propi regidor, Juanjo Iglesias, que s'ha defensat com ha pogut. Un altre dia analitzarem la seva resposta, doncs no ha tingut desperdici. Simplement, durant els precs i preguntes del públic, l'alcalde ha reconegut que la resposta del regidor l'havien preparat entre els dos.

A l'acabar el ple, s'ha procedit als precs i prenguntes del públic, on han intervingut nombroses persones. S'han presentat al ple un grup nombrós de veïns de Segur, especialment del sector del carrer Emigdio Rodríguez Pita, demanant un pas soterrani al carrer Pisuerga, per creuar les vies del tren. També han demanat millores de les voreres i la retirada dels pins de davant l'Hotel Sant Jordi.

En Manel, ha demanat a l'alcalde que clarifiqui el funcionament de l'apartat de precs i preguntes, ja que, al darrer ple, va canviar les normes que havien estat funcionant des de feia 4 anys. L'alcalde ha reconegut que "té poc temps" per parlar amb la gent, però que si volia alguna cosa, que li demanés hora.

En Pere, ha demanat que es responguessin les set peticions que havia fet el grup municipal del PSC a l'alcalde Olivella. També ha titllat de "declaracions impresentables" la resposta que ha donat Juanjo Iglesias a les set intervencions del PSC.

La Sònia, ha demanat a l'equip de govern que faci una proposta respecte els locals del port de Segur. També ha demanat que a les retallades no se les nomeni austeritat. Ha preguntat quin feina fan les persones contractades a Comunicació, ja que no s'editen butlletins municipals. Finalment, ha criticat el govern i els ha demanat que facin la participació ciutadan que havien promès.

La Mònica, ha demanat a les regidores de Benestar Social i del PP que aclarissin quines modificacions es pensen fer de la llei de la violència de gènere.

Hi ha hagut alguns precs i preguntes més, però com a partits polítics. No els reproduirem, ja que han estat ells els què els han fet i preferim que siguin ells els que en facin la difusió que vulguin.

Sense més a dir, s'ha acabat el ple, derprés de dues hores.

42 comentaris:

 1. Senzillament, "declaracions impresentables" perquè el sol fet que aquest il.luminat "de l'esquerra genuïna" es presenti amb un discurs preparat, només posa de manifest que no tenia cap intenció de respondre a res ni a ningú. La supèrbia i prepotència no van gaire de la mà dels que van parlant d'amor i fumant pipes a l'ermita. Va de la mà dels que enxeguen a tothom a prendre pel cul (literal) des del ciutadans fins als funcionaris i es creuen per sobre de la resta. Com és el cas de JJ.

  Us dono les gràcies en nom de tot el blog per haver portat el tema al ple municipal. Pel blog sencer, només veure a JJ allà assegut és una vergonya i un grandíssim error. Ja hem demanat disculpes, però farem el possible per corregir l'error.

  L'actitud de l'alcalde, i perdó per la comparació, però em recorda als ases, que entre el seu guarniment porten les antipares, que no permeten veure el que hi ha al votant, únicament el que hi ha endavant, potser per això diu "seguim avançant", sí, però cap a on?

  I el menyspreu a la premsa, parlant de premsa amarilla. Primer que hauria d'haver parlat de premsa rosa, i no precissament per "capoll" (capullo) i després és la tercera vegada que es menyspreua al mitjans informatius en un ple municipal.

  Respecte a la incredulitat que em produeix escoltar-lo dir que se li hauria de demanar perdó quan ha insultat i desqualificat a tothom, si fos així, hauria d'explicar perquè va aprofitar les gravacions del "cas Rion" i no va anar a demanar-li perdó. Pura hipocresia i victimisme de sèrie B.

  La humiltat que mostren altres regidors de l'equip de govern és el que hauria de mostrar aquest "senyor", però això, després de fumar-se pipes amb continguts "luminics ultra white" segurament sigui una virtut que no poseeix.

  Al JJ, només cal dedicar-li una frase després del seu discurs, en castellà: "Dime de qué presumes y te diré de qué careces".

  ResponElimina
 2. Parece que al igual que el gobierno de la Generalitat también se sienten legitimados y hasta obligados con el recorte en prestaciones sociales para el trasvase a sus labores para sus menesteres.
  No es tan solo insultante la supresión de partidas con reparto en gran medida de interés para ocasiones de necesidad, sino que sirven para incrementar otras que enmascaran en unos casos pagos serviles y para proganda institucional.

  Un saludo.

  J. Navarro

  ResponElimina
 3. Pere y los del SOE ¿vosotros no os habeis preparado el discurso? lo anormal sería que esperase a que le cayera todo lo que vosotros pretendeis que le caiga. Estoy de acuerdo que lo que han de hacer es trabajar para intentar sacar al municipio de la miseria en la que se lo han encontrado .Pere, tú, cuando estabas al otro lado, era lo que pensabas, los ponias a caldo y ahora has cambiado la truita, ¿es esa tu misión? pues vaya para lo que has quedado, yo tenía otro concepto de tí.
  ¿puedes dormir tranquilo?.
  Buenas noches.

  ResponElimina
 4. Acabo de leer esas declaraciones en el ppblog. JJ dice no se qué de alguien que le ha intentado chantajear. Digo yo, que siendo regidor y ya que habla de juzgados y pruebas y demás, pues digo yo que si tiene pruebas de que le han intentado chantajear se presenté él en los juzgados y denuncie ese chantaje. Caso contrario que apriete el culo y se largue con viento fresco.

  Ya sólo faltaba escuchar a un regidor acusar de chantaje "al aire" y quedarse tan ancho. No hijo, no, si te han intentado chantajear lo denuncias, lo pruebas y si no te callas. Que a ti hay que andar recordándote cada día que eres un servidor público, asúmelo de una vez, pero asume lo bueno y lo malo.

  Además le pide profesionalidad a la oposición, vamos a ver, usted Sr. Juanjo, ¿cuánto tiempo lleva en la política?, ¿y cuanto tiempo llevan Ramón, Yolanda...?. Te acabas de ganar otro apodo, JJ "El profesional".

  Y sí, "otra manera de hacer política es posible", pero vosotros, peperos de Calafell, no lo tenéis muy claro por lo visto y oido.

  Saludos. Que la luz sea contigo (porque tu lo vales, claro).

  ResponElimina
 5. Por lo que veo, lo que tenemos en el Ajuntamiento es un gobierno a las ordenes de sus jefes en la Generalitat, y no al servicio de los ciudadanos de Calafell. Recortes al ciudadano para pagar cargos de confianza traídos de fuera para que sepan defenderse de la oposición . ¿Sr. Olivella piensa repartir también albornoces con esta pasta de todos como Hizo la última vez.?

  ResponElimina
 6. Caza de brujas, ese era el comentario general a la salida del pleno y el que empieza a haber por todo el poble. Os a salido el tiro por la culata y el sr. Iglesias ha demostrado que al menos sigue una linea. y digo esto estando muy lejos de su partido. No puede ser que no abrierais la boca en el caso rión y ahora lo hagais porque el sr Nebot os lo diga utilizando metodos muy lejos de la legalidad. Si no lo hicisteis entonces ¿por que lo haceis ahora?, mejor estaros calladitos. Sr Nebot, ¿a quien representa usted ahora salvo a usted mismo?, me da hasta asco verle por aqui con la mala baba que se ha gastado con nosotros durante años. Ramón, Joan Carles, Yolanda, Tere, soy de los muchos socialistas que no esta de acuerdo con vosotros y menos de la mano de ese personaje que esta rabioso por que sus amiguitos no le han colocado. Pero no os preocupeis que somos muchos los que creemos en que el socialismo en este poble necesita un cambio.

  ResponElimina
 7. "Y llámenme si quieren iluminado, con la pretensión de ridiculizar mi forma de pensar desde su perspectiva de la incapacidad de sentir, ya es triste de por sí y les compadezco. Pero no me harán cambiar en mi manera de servir al ciudadano desde el amor desinteresado, nunca desde el odio que ustedes engendran."

  Mare de Deu Senyor! El mort de gana a sobre va de perdonavides. Us compadeix, diu. Es ben vertitat que sempre parla qui més te a callar, amb la de merda que va deixar a nar a tort i a dret quan públicament insultva i menyspreuava a tothom des del blog al que ara qualifica de merda.

  Li queden 3 anys i mig i a "la puta calle" i això si és que aguanten o no fot la mà on o deu, que és el que crec que es va evitar ahir.

  ResponElimina
 8. l’amiguisme i l’endollisme no s’instal·li a l’Ajuntament.
  "¿Quieren ir a este ritmo? Pues yo a este ritmo no puedo ir. O sea, yo voy más rápido sin quererlo, ¡pues a tomar por culo!". Això mateix, senyor alcalde.
  “la poca ética política demostrada per aquest conjunt de persones, es dóna a entendre que existeix un interès personal per sobre del conjunt del municipi i la repercussió que aquest acte pot tenir envers la ciutadania”. També li demanem per “la falta de transparència i rigor democràtic”. “a lo único que conducen es a la pérdida de los más elementales principios democráticos y a la desafección del ciudadano con la clase política, sin entrar en las consecuencias que de ello pueden derivar”. Apliqui vostè, també, la coherència.
  Tampoc reneguin d’allò que el va permetre seure on és, ja que seria infidel a la seva pròpia història.
  sense entrar en les possibles deutes que el regidor pot tenir a nivell personal, sí que demanem que no es faci cap tracte de favor al regidor, pel simple fet de ser-ho, i que l’Ajuntament actuï com un ciutadà més per cobrar aquestes possibles deutes d’IBI o altres que el regidor pugui tenir. Donar exemple forma part de la feina d’un regidor i prendre determinacions és la feina d’un alcalde.
  No pot tenir a algú dins del seu govern que digui: "no, no, no, no, no, eso lo vamos a gestionar todo nosotros ya, Pere. No voy a darles (CiU) más nada. Vamos a organizarlo todo nosotros para llegar a la Junta con todo mascado. Queremos esto, esto y esto, y punto". Això seria caure en el seu chantatge. Prengui mesures señor Olivella.
  Senyor alcalde, no es pot tolerar que un regidor digui “lo que sé es que no voy a jugar con gente que sé que me está intentando poner la zancadilla a cada paso que doy, cosa que nos estamos encontrando dentro del mismo funcionariado del Ayuntamiento". Com pot dubtar un regidor de la professionalitat dels funcionaris i treballadors de la casa? Vol obrir un conflicte sindical a l’Ajuntament? Vol fer neteja ètnica o cacera de bruixes dins l’Ajuntament?

  ResponElimina
 9. (sigo) Aquest és l’estil que vol imposar? Els funcionaris, precisament, són la garantia de que es facin bé les coses a la casa de tots, a l’Ajuntament. Aquest senyor ja ha demostrat que no confia gens en ells. Què han de fer les persones aturades, apuntar-se al PP?
  ....li demanem que no negui l’evidència "son todo pegas. Todo es esperar, no tenemos prisa", i que utilitzi la tàctica de l’estruç (amagar el cap sota terra, o sota l’ala). "íbamos a un ritmo de puta madre y, encima, pues el resto no va, no va, las cosas básicas no van". "es un juego que hacen estos (CiU) para decir nos necesitáis". Nosaltres no utilitzem cap “porqueria” dels blocs per fer política. Vostès també van usar gravacions del mateix bloc per a fer-ho, a pocs mesos de les municipals. Si no fa res, assenteix i tolera això, demostra ser un alcalde feble i dèbil, sotmès a l'aritmètica del PP (8+3=11) per governar. Precisament, el què Calafell no necessita!
  Senyor alcalde, vostè no pot permetre que s’utilitzin ordinadors municipals per enviar missatges, comentaris i anònims als blocs. Molt menys en hores de feina. Molt menys per crear inestabilitat política i manipular l’opinió pública en favor seu. I, encara menys, per fomentar la crispació política entre els grups municipals del Consistori.Talli amb això de soca-rel, sinó pretén augmentar la crispació política a Calafell. Aquesta és l’altra forma de fer política que tant anunciava? Aquest és el contingut del seu “llibre blanc”?... després de 6 mesos d’oposició constructiva, un regidor del govern ens titlli de "oposición hipócrita y traicionera" i que ens amenaci de "que les iré desnudando uno a uno" encara menys, tolerem que un regidor digui "yo me busco la vida por ahí, si me sale un trabajo de 2.000 o 1.500, o de lo que sea, y le dan por culo al pueblo y a todo el mundo. Es que no se me merecen! Te lo digo con esa pedantería". Qui realment no es mereix un regidor d’aquestes característiques és el poble de Calafell i els seus ciutadans. Si no està content a Calafell que prengui una decisió ferma i marxi, potser ens farà un favor a tots plegats. Personatges d’aquestes característiques no interessen a cap municipi ni a cap equip de govern.

  Y DESPUES DE TODO ESTO LA RESPUESTA DEL ILUMINADO ES QUE TODO LO HACE POR AMOR. SI, PO AMOR AL DINERO, POR AMOR AL PODER, POR AMOR AL TIMO Y POR AMOR A LO MISMO QUE ROMEROS Y OTROS QUE PASARON ANTES QUE EL.
  ¿ESTE PERSONAJE DE VERDAD SE CREE QUE NOS VA A TOMAR EL PELO?
  HAY QUE CONTROLAR A ESTE TIPO DE GENTE PORQUE SON VERDADERAS HIENAS CON PIEL DE OSITO DE PELUCHE

  ResponElimina
 10. (Sigo, perdon pero es que se me acaba el espacio en los comentarios)

  Mis preguntas ¿por qué no ha denunciado al rohirrim el regidor Iglesias? en lugar de eso le llama Constantí y lo cita en su despacho

  ¿por qué no rebaten lo que dice el blog en lugar de hacer un discursito? porque no pueden

  ¿por qué habla de amor un personaje que lo pone como excusa para ir de espabilado?

  Olivella ha quedado como un alcalde acobarbado y miedoso. En el 2014 ya veremos donde se queda doña Olga Elvira cuando no gobiernen porque la gente no es tonta y lo que está grabado grabado queda.

  El que seguro que no está ni pensando en el amor ni en nada bueno es papá Elvira, con lo bien que iba su hija y se cruza un don nadie en su camino.

  Ay, qué pena, con las cosas tan bonitas que contaba en el blog y resulta ser otro vivales de poca monta.

  ResponElimina
 11. Parece que el discurso del Iluminado lo escribió con Olivella porque él solito no sabe y les daba miedo que plagiara cualquier discurso que encontrara por ahi, como tiene por costumbre

  http://lascosasdecalafell.blogspot.com/2011/09/plagiar-o-no-plagiar.html

  es que es inútil hasta para eso. Y supongo que además al Olivella le ayudaría todo el departamento de comunicaciones, por eso han ido tan atabalados estos días, que un discurso así lleva mucho trabajo

  ResponElimina
 12. Si entendí bien, vuestras alegaciones al respecto del "caso JJ", las hicisteis en el turno de ruegos y preguntas.
  Mi pregunta es: ¿por qué no dentro del rom?
  Gracias

  ResponElimina
 13. Senyors i senyores,
  Us escric, per dir-vos que ens estem equivocant un altre cop. Aquesta no es l’oposició que volem i vosaltres ho sabeu. En la pròxima junta us ho faré saber.
  Un home il•luminat o no, se’l jutjarà per les seves obres però no sobre la persona. Si ens fiquem dintre de la vida personal de cadascú, com diria la meua iaia “en todas la casa se cuecen habas y en la mía a calderadas”.
  Siguem constructius Collons!!!!
  P.N.

  ResponElimina
 14. ESTO ES UNA HERRAMIENTA ???? SE ESTÁ INFECTANDO CON GENTE DEL BLOG. PON REMEDIO RAMÓN. LO HAGO POR NUESTRO BIEN. ASI NO CONSEGUIMOS NADA!!

  ResponElimina
 15. Ayyy cuanto pepero infiltrado tratando de desprestiar a la negra y dividir a la oposición. Que se os ve mucho el plumero iros a cuidar gaviotas, hombre

  ResponElimina
 16. Demanem als que us feu passar per militants que sigueu honrats i feu les vostres aportacions sense ocultar la vostra identitat real. Gràcies!

  ResponElimina
 17. Philippe, el ROM es una normativa que regula los plenos. Suponemos que te refieres dentro de los puntos del pleno, pues no formaba parte del orden del día que proponía el gobierno.

  ResponElimina
 18. ¿Huelo a derecha metiendo mierda en este blog o tal vez sea el propio Iglesias?

  A distraer la atención sobre el verdadero problema, que hay un regidor muuuuuuuy sospechoso. Pepé pepé peperepepéeee!!!

  ResponElimina
 19. Hola.
  No sabía que los puntos del día solo los podía poner el gobierno.
  Gracias por la aclaración.
  Un saludo

  ResponElimina
 20. Agradezco al grupo socialista la petición que haceis de solicitar la identificación y honradez en las exposiciones.
  Si se me permite la opinión, creo que tratar de infecciosos a las voces discrepantes es degradarse a si mismo.
  Puedo entender que el Sr. Olivella, desde su posición de alcalde, quiera mantener una unidad en su equipo. Pero está demostrado que esa intención no ha sido correspondida por aquél a quien protege, lo cual le deja en bastante mal lugar. Que el Sr. Olivella tome o no decisiones, es otra cuestión, aunque por lo visto, esas decisiones están ya tomadas.
  Si quieren que se les juzgue por su trabajo, entonces tendría que exponerse ese trabajo, y también cuales son sus líneas a seguir para el futuro.
  Estaría bien que las opiniones fuesen razonables y no viscerales.
  Ser de un partido, no tendría que significar estar de acuerdo con todo lo de ese partido. Y es precísamente esa actitud la que promueve un tipo de opinión que muchas veces es contradictoria, además de poco constructiva.
  Como por ejemplo, el caso Rión.
  Gracias por la atención.
  Un cordial saludo

  ResponElimina
 21. Philippe, la oposición también puede poner puntos en el orden del día, a través de hacer mociones en el pleno para ser discutidas.

  Elegimos el apartado de ruegos y preguntas, por ser un ruego que se le hacía al alcalde. Nos parecía incoherente, aunque no lo descartamos, pedir la dimisión a través de una moción que tuviera que votarse, cuando es el alcalde el único que puede sacar las competencias a los concejales.

  ResponElimina
 22. A partir de ahí, el que no esté colocado es cosa mía porque no me gustó lo que ví. Pero tal vez eso no lo puedas entender o te nutras de rumores.

  Después, si te molesta el trato dado a los socialistas te recomiendo pensar dos veces lo que dices porque luego les tratas de gilipollas afirmando que "abrir la boca... ahora lo hagais porque el sr Nebot os lo diga utilizando metodos muy lejos de la legalidad". Nadie hace nada porque el señor Nevot (con V) lo diga, menos aún un partido político y las actuaciones están asesoradas por una abogada.

  Dicho esto, sólo me queda decirte que el asco es mutuo. Aunque dudo que seas un militante o simpatizante socialista, porque en el Blog de Segur que a estas horas ya ha saltado las 800 visitas, llevamos pasados varios comentarios a SPAM de muchos trolls. Parece ser que la actuación de ayer por parte del alcalde y el regidor místico ha dolido, y mucho en las filas del PP.

  Al que pregunta en qué lado estoy o a quien represento. A nadie, a mí mismo en un blog donde colaboran otros con diferentes ideas. Y estoy en el mismo lado de siempre, el blog, poniendo de manifiesto carencias del municipio, algunas peticiones ciudadanas y con la piel tan curtida que cuando leo tanta mierda junta en comentarios así, me quedo tan pancho, pero no voy a dejar de responder utilizando el raciocinio, a ver si se os contagia la costumbre de utilizarlo.

  ResponElimina
 23. A l'anònim que signa com a P.N.,
  ens encantarà que ens ho comentis a la propera "junta" ja que no tenim cap militant amb aquestes inicials.

  ResponElimina
 24. Al anónimo P.N. del 29 de novembre de 2011 12:15.
  Mire Ud. por favor la página web oficial de su partido.
  http://www.olgaelvira.com/politica-transpersonal/
  Y mire quien firma ese escrito.
  ¿Ahora es oficial o personal?
  Si en lugar de ser el Instituto Transpersonal Icent, fuesen los hare krisna, ¿también le parecería bien? ¿O hay diferencias?

  ResponElimina
 25. Gracias Philippe por tu aportación a la política transpersonal del PP.

  Lo más sorprendente de todo esto fue que en el pleno se tuvo que defender él mismo, Juanjo Iglesias, de la petición que hicimos al ALCALDE para que tomara cartas en el asunto. Lo dejaron solo ante el peligro. El alcalde no le defendió, ni su portavoz abrió la boca. ¿Política transpersonal? Yo, ahí, sinceramente, veo poca paz y poco amor.

  ResponElimina
 26. Molt bona feina

  La frase que diu Bonilla
  No hem d’entrar en una espiral de presses i de precipitació personal de cap regidor per finalitats dubtoses i no massa clares.
  Ho resumeix tot. Heu evitat que aquest vagi de cara al que sembla que hi buscaba a la politica.

  No he vist que rebateixi cap afirmacio sobre les nombroses deutes que diuen al seu exblog, parlen de centenars de milers d'euros, a part de pensions a dones i un deute amb un soci de gimnàs i ell diu que li han embargat el sou. QUè es pot esperar? que ho pogués mantenir tot amb un sou de regidor? Si us plau vigilau-lo de prop perquè igual que ha estat capaç de trair a la dona, als seus examics del blog on era, es capaç de trair a qualsevol. Feu una oposició digna i educada, però ferma i sense concessions.

  Calafell, el que menys necessita son mes escandols, que ja han hagut prou.

  ResponElimina
 27. Per cert aquest que s'identifica com a P.N. i diu ser de la junta, també ha escrit al blog del PP. Ja us podreu imaginar qui deu ser, el mateix Iglesias mirant de rentar la seva bruta imatge.

  ResponElimina
 28. Vamos a ser serios, dónde va a ir este fantasmón que llevaba más de un año viviendo de la sopa boba, pidiendo dinero a viudas, jóvenes y cualquiera que se le pusiera por delante. Un personaje que no ha tenido los suficientes como para ponerse a currar para sacar a su familia adelante y pagar todo lo que debe, un especimen que se quedó con el dinero de la comunidad de donde vivía, un tipejo que se inventaba lo que fuese con tal de hacer daño gratuitamente a cualquiera que no comulgara con lo que él quería y que tuvo el gran apoyo del blog para llevar a cabo muchas de sus fechorías. Ahora vive de la otra boba y de los bobos que le ayudaron a convertirse en regidor. A Olivella le fué muy bien todo esto porque por sí solo,no estaría sentado donde está y dudo mucho que tenga lo que hay que tener para romper el pacto con el PP porque hay demasiados intereses comarcales así que o es el propio PP quien le da pasaporte o no habrá más que tragar. Quién se traga que este pendejo está enamorado de Elvira porque creo que solo se quiere a sí mismo y ya clava sus flechas de amor por otros territorios más apartados de nuestro municipio.No dura la legislatura la menos como pepero.

  ResponElimina
 29. Buenas tardes, No acostumbro a escribir en ningún blog pues desde que leí que se quedan con las IP y como no entiendo de informática me da pavor que alguien puedan tener acceso a mi privacidad. Ayer escribí el comentario de la 1:11 y me ha sorprendido mucho verlo publicado en el blog de segur cuando solo lo escribí en este. Magia de la informática? o lo han copiado? No lo entiendo

  ResponElimina
 30. ELS, nadie se queda con las IP. Cada usuario tiene la suya y si has escrito un comentario en varios blogs o te lo han copiado será porque no usas un perfil de google, porque eso es incopiable pero ¿quién es ELS? puede ser cualquiera, como si quiere poner en "nombre" John Travolta, o Anónimo.
  Pero tu privacidad está a salvo, las IP son como las matrículas de los coches, si entras en las webs las ven, y en los foros y en cualquier sitio. Imagina lo que podrian hacer los pederastas y gente mala si no hubiese IPS. No quiero ni pensarlo.

  ResponElimina
 31. Anónimo de las 16:10. Los del blog de segur no sólo se quedan con todas las IP's, de hecho controlan Internet a nivel mundial (mueven los hilos, you know?), también les quitan los caramelos a los niños, hace un año mataron a Papa Noel y este año van a por los reyes magos.

  Se rumorea que Nevot fulminó con una sola mirada nada más y nada menos que al mismísimo Chuck Norris. Se negó a darle su IP, y cuando intentó darle una de sus famosas patadas voladoras Nevot apretó un poco y le salieron dos lasers megaluminosos ultra fulminantes que dejaron a Chuck Norris refrito.

  Pero lo peor de lo peor es que este año los del blog de segur (La Negra) nos van a robar la navidad. A mi ya me han quitado el saldo de la tarjeta de crédito para que no pueda hacer las compras navideñas, y el Corte Inglés se niega a vender una sola colonia por miedo a que les hagan una "visita" los de la negra.

  Saludos.

  ResponElimina
 32. Jake, por favor, seamos serios. A cada uno lo suyo. El de los rayos megaluminosos ultra fulminantes es uno que estaba en el blog pero se marchó para amar a todo el municipio aunque al final lo que ha hecho es mandarlos a todos a tomar por el culo (casi me da un ataque de risa cuando oí en el pleno a Bonilla decir "y a tomar por culo" si no fuera por lo grave del tema).

  Yo no lanzo rayos, yo soy el que se caga en la santa familia de muchos trolls, controla internet y el mundo mundial. De hecho, hoy he quedado con la mujer de Obama (es la que manda de veras) porque vamos a zumbar unos misiles a Irán y me dan 3mil euros por ponerlo en el blog para que parezca culpa de Xulivella.

  Lo que me sorprende de ELS es que se trata de un pedazo de troll en toda regla, dice que no tiene ni idea de informática y hace 4 días estaba publicando pantallazos de análisis sobre ficheros de sonido en mp3 supuestamente manipulados como se puede ver AQUI. O sea, que además de ser tonto, se lo hace. En 2000 hice algunos trabajos con una ex, ingeniera de imagen y sonido en ECLER, grabaciones de delfines hechas en el Rafael Verdera (un barco)y casi me da un ataque de risa al ver los grandes gráficos de ELS.

  Como se ha producido a nivel cósmico un crecimiento exponencial de trolls en todos los blogs desde que ha habido cambio de gobierno, hemos ayudado a casi todos a instalar el control de IPs y a ELS lo tenemos más que calado. Ahora hace de Juan Palomo, yo me lo guiso, yo me lo como: se publica sus comentarios y se responde a sí mismo. Esto lo están haciendo en todos los blogs incluido este del PSC. Mandan amenazas, supuestos chantajes de la negra, etc, etc. De pueblerinos, vaya.

  Y adivina a donde pertenece alguna IP. Al achuntameng !! Cuando veo el Vista Bussiness, el tipo de PC (hp-compaq), la IP y algunos datos más que me los callo pienso ¿se puede ser más inútil? Otros utilizan el Iphone 4 oficial para dejar comentarios impublicables ¿qué no saben que también se detectan? En fin, d'on no n'hi ha no en raja.

  Ahora tengo que dejaros porque me llaman de China, que quieren que robe 300mil millones de IP y las lleve en una bolsa y le haga unas fotos comprometedoras a Chin-Chao, que es alcalde de un pueblo corrupto.

  Por cierto, hoy ha salido una entrada de la perrera ilegal en La Negra. Perdón por hacer publi del tema aquí, pero es que el tema es digno de ser llevado a un pleno porque incumple todas las normativas habidas y por haber y aquí no pasa nada.

  Saludos.

  ResponElimina
 33. jo crec que son ells mateixos el que es fiquen aquest comentaris, per donar més bomba jejejejejeejejeje deixeu d'escriure ja sou quatre bona dia jajajajaja me parto i me mondo

  ResponElimina
 34. Yo también he recibido algún comentario sospechoso en mi blog. Además el tipo de vocabulario que utiliza es muy similar al de algunos comentarios poco dignos.

  ResponElimina
 35. Mi opinión personal es que esta situación generada por el Sr. Juanjo Iglesias en el Ayuntamiento de Calafell es una falta de respeto total al ciudadano, por lo que debería tomar urgentemente una decisión al respecto de su situación como Regidor de este municipio. Pero independientemente del daño que este señor a provocado al Consistorio, lo que me parece lamentable y extremadamente grave es el silencio sepulcral del alcalde Sr. Joan Olivella...!! Increíble, ni una palabra en el pleno, nada de nada..!! Esto si que me parece muy grave. La máxima autoridad de Calafell debería pronunciarse, aunque supongo que pensará que callando la tormenta escampará. Pues esta muy equivocado, los socialistas de Calafell seguiremos haciendo una oposición constructiva, vigilante y limpia.

  ResponElimina
 36. Bueno, pues a ver qué dice el alcalde de la perrera ilegal, que hemos denunciado al Seprona y no cumple el POUM. Y del viajecito de una técnica a la feria de Mamás y Bebés de Madrid. Y de otros dos temas que me callo pero van a salir en los medios antes de navidad. Los tenemos en el horno.

  Vaya, que no entiendo como se lió a hacer "les xerrades" antes de elecciones y ahora se ha quedado mudito como el enanito de Blancanieves. Y lo digo desde el punto de vista de alguien que confiaba en él y se ha llevado el chasco del año.

  Lo de Iglesias no tiene nombre. En el blog estamos, sencillamente, asqueados.
  Vigilarlo bien, porque os aseguro que con todas las deudas que tiene acumuladas y el sueldo que cobra no cubre gastos ni de lejos. Sé lo que digo. Y aún quedan más cosas por oir y ver, pero poco a poco, tiempo al tiempo.

  El único recurso que les queda es decir que el blog les da caña, que es prensa amarilla porque no me colocaron o porque cuando el alcalde trató de ficharme no sé quien sería el listo que llegó a imaginar que iban a callar al blog de Segur y no, ni hablar. Llevan seis meses y ya se quejan ¡pero si estamos siendo suaves! un día vamos a colgar una entrada hecha por asahago referida a cualquier político de la etapa anterior, pero cambiando el nombre. Vereis lo que es prensa amarilla y destrozar vivo a alguien, o insultar a los policías en un entierro, o cosas peores.

  Lo siento, hemos metido un cáncer en el consistorio.

  ResponElimina
 37. Todos muy listos. Veamos, escribí un comentario sin insultar, faltar el respeto a nadie y tan solo diciendo lo que pensaba. Firmé como anónimo porque no tengo cuenta, lo de ELS no tengo ni idea de donde salió y solo lo escribí en este blog . Este es el motivo por el que no entendía como salía publicado también en el otro. No hay más. Gracias

  ResponElimina
 38. ¿cancer?eso lo padecemos unos cuantos y te agradecería que no utilices este término, es como si dijera que habeis introducido una diabetis, sobra diciendo que te has introduido tú y ya es bastante desgracia,porque, de momento no haces nada constructivo que es lo que verdaderamente necesitamos para salir del atolladero que nos dejaron los Socialistas, no me importa tu respuesta, se te da de maravilla insultar pero para eso estan las espaldas que nos hacemos en el gimnasio cada día, Pere, te lo recomiendo, tu cabeza estaría ocupada y no tendrías tanto tiempo para pensar en como puedes hacer mas mal

  ResponElimina
 39. Lamento que padezcas cáncer, precisamente hoy ha empezado una campaña de recogida de fondos para una persona que lo padece así que espero que colabores con una buena aportación.

  Hecho el inciso, ahora te machaco.

  CANCER
  1 Crecimiento y división incontrolados de las células de una parte del organismo que se extiende invadiendo y destruyendo los tejidos circundantes y que puede causar la muerte: cáncer de mama; cáncer de piel.
  2 Cosa, como una idea o una situación, que destruye o daña gravemente a una parte de la sociedad y es difícil de combatir o frenar: en la Edad Media la magia pagana era vista como un gran cáncer mundial.
  — adj./s. com.
  3 Se aplica a la persona que ha nacido entre el 22 de junio y el 22 de julio, tiempo en que el Sol, visto desde la Tierra, recorre la constelación de Cáncer, cuarto signo del Zodiaco.
  NOTA Se escribe normalmente con mayúscula inicial. Plural invariable.

  Por lo tanto, en la segunda acepción, cáncer está perfectamente utilizado para definir a JJ como un cáncer en el consistorio. Y me reafirmo en lo dicho. Yo te recomiendo que vayas menos al gimnasio y más a la biblioteca. Así no harás el ridículo a la hora de hablar.
  Sobre la diabetes (que no diabetis) podría explicarte mucho porque durante dos años he peleado con ella y he ganado. Padecía diabetes mellitus 2 (no insulino dependiente) y ya no necesito medicación.

  Así pues, cáncer no es un insulto. Pero ahora te voy a dar otra acepción muy clara: eres un inculto, un ignorante y en vez de dar consejos aprende primero a saber lo que dices. A mí, ni espalda ni cultura me faltan. Y sobre lo de hacer más mal, pues nada, a ver quién tiene narices a denunciarme, pero ojo, ganando un juicio porque ya llevo 7 por cosas del blog y en todos han hecho el ridículo los denunciantes.

  ResponElimina
 40. No se si saben que Adif esta haciendo obras en la estacion de tren de segur i tambien en la de calafell.
  No se si saben que las obras que se estan haciendo en la estacion de segur han causado desperfectos en varios inmuebles de la zona -carrer baixador-.
  No se si saben a quien se le han encargado las obras de reparacion de estos desperfectos.
  Pues a quien va a ser, al propietario de la perrera ilegal de calafell; creo que es un tal SUAREZ, i creo tambien que es el padre de una regidora del gobierno actual de calafell, i tambien creo que ahora incluso lehan dado trabajos en la propia estacion.
  Si eso no es trafico de influencias, que venga chulivella i lo vea.
  cuando mandaron la otra vez, ya le dieron ecubiertamente obras a ese señor, y como se puede ver, no rectifican; son los mismos "perros" con los mismos collares....
  salud

  ResponElimina
 41. Bona nit.
  " La primera d'elles és reduir les partides destinades a Benestar Social i a les polítiques socials. Aquestes partides s'han vist reduïdes en 65.867'76€. Això demostra la poca sensibilitat de l'equip de govern en matèria social. També es retallen les partides destinades a Sanitat en 26.102'35€. Per tant, una reducció en polítiques socials de 91.970'11€.
  Però, el més greu de tot és que bona part d'aquests diners, 33.583'20€, es destinen a alcaldia. És a dir, a Comunicació i a propaganda de l'equip de govern. Concretament, 9.140'83€ a atencions protocolàries, 7.478'14€ a publicitat i propaganda, 7.934'32€ a estudis i treballs tècnics (on s'amaguen els contractes de Elisenda Pifarré, Àngel Solé i Cia)."

  Això ha estat el que més m´indignat de tot. El regidor JJ, la seva companya Olga i sobre tot l´Olivella,que són persones sense entranyes, ja ho sap tot el poble, i sap que aquest és l´últim mandat que faran.

  Però reduïr partides d´allò que és més necessari ens aquests moments de crisi, i pujar-se la partida per alcaldía i els seus endolls,això ja és patejar al cul als ciutadans, és menysprear al seu poble.Tant li fa, oi??
  Jo no se si tots els altres regidors de CIU són conformes o han fet el que tocava fer ( al del PP ho dono per descomptat, no dóna per més), però és molt lamentable que no facin res, callin i siguin cómplices.. I ho dic perquè hi ha regidors treballadors i honrats dins la casa.

  Si el govern segueix fent el que vol i com vol amb aquest ritme amb els diners dels ciutadans, que ningú es posi les mans al cap en un parell d´anys, ens cobraran fins i tot les instàncies!!

  A sobre de ser ineficaços, son cars. Estem molt fotuts!!

  ResponElimina
 42. Brujo, chamán y iluminao4 de desembre de 2011, a les 22:22

  Después de lo que dice Philip sobre el rollo transpersonal ¿qué hace una bruja firmando un blog del Partido Popular? y del video de los regidores con ponchos fumando pipas ¿que llevarian dentro? ahora han puesto en el blog del Partido Popular http://ppcalafell.blogspot.com/ un titulo que ya me hasacado de todas las dudas
  “La espiritualidad es la forma más elevada de conciencia política.” Ángeles Arrién

  a ver, quien es esa Angeles Arrien, tic, tac, tic, tac, google

  Angeles Arrien, libros de esoterismo y paranormales, la obra cumbre más conocida de esta autora es LAS CUATRO SENDAS DEL CHAMAN, en la que describe los arquetipos y características del conocimiento ancestral: el guerrero, el sanador, el maestro y el vidente.
  Las cuatro sendas del Chamán
  http://librosdeesoterismoyparanormal.blogspot.com/2008/07/angeles-arrien.html

  Esta clarisimo, el cura ha pactado con una tribu de brujos o de chamanes. Y yo que queria estudiar ciencias politicas.

  ResponElimina