dissabte, 25 d’agost de 2012

Ampliació Casa de Colònies Artur Martorell (II)


Ja fa unes setmanes vam parlar de l'ampliació de la Casa de Colònies Artur Martorell, a Calafell. Podeu veure-ho aquí. L'obra dissenyada pels arquitectes Manuel Ortiz y Jorge Urbano ja està acabada i han posat fotografies, a la seva pàgina web, de l'estat definitiu de la intervenció que s'hi ha fet. Sense cap dubte, una aposta valenta i decidida de la Fundació Pere Tarrés, titular del complex, en temps de crisi que cal remarcar i agraïr que es faci a Calafell.

Aquest nou espai ha augmentat ja, aquest estiu, el nombre de nens que visiten Calafell i se'ls veu passejar pels carrers del Poble i la Platja. Sens dubte, l'aposta de Pere Tarrés per la casa de Colònies de Calafell ha estat possible gràcies a la definició del POUM que ha permès que el seu entorn fos el menys urbà possible, tenint en compte que els terrenys del voltant són sòl urbanitzable i s'hi ha de fer un eixample. La casa de Colònies quedarà davant d'un gran Parc que es va dissenyar en el POUM, en aquest sector, que unirà la part alta de Calafell amb el Parc de la Sínia, si l'actual govern no ho canvia.






3 comentaris:

  1. Ahora se tendría que poner un paso de peatones,para que cruzara por la carretera no estaría mal!!

    ResponSuprimeix
    Respostes
    1. Y más con el número de niños y de personas que cruzan desde estas colonias y hacia e cementerio.

      Suprimeix
  2. Ojalá lo acondicionaran un poquito,que razón tienes Perla.

    ResponSuprimeix