divendres, 16 de març del 2012

Primer pas superat amb nota


Ahir va finalitzar el període d'entrega dels avals suficients per presentar candidatura a primer secretari de la nostra agrupació. Només la meva candidatura va presentar les signatures necessàries per poder optar, dijous vinent, a formar executiva.

La presentació de diferents candidatures per ocupar un mateix lloc és un acte legítim i que denota voluntat per treballar i responsabilitzarse pel partit. També és un acte de democràcia interna. És a dir, hagués estat molt positiu que un altre company hagués decidit participar per treballar pel futur del nostre partit a Calafell.

En el nostre cas no ha estat així, i la virtut és que els militants no hauràn de decidir entre diferents candidatures, facilitant-los la tasca de decissió. La nostra agrupació està molt viva i disposa de molta força i això també és un avantatge. El grup de persones que formem part del nou projecte, si surt elegit, lluitarem i treballarem per aconseguir apropar més les idees socialistes i d'esquerres a Calafell. El proper dijous dia 22 de març, si els companys doneu suport a la candidatura que presento, votareu la il·lusió per la renovació i les ganes de treballar.

Des d'aquí vull donar les gràcies a tots els companys de l'agrupació que heu contribuit, amb el vostre recolzament, a que la proposta que presento sigui una opció clara a formar executiva. Només presentant un 10% del recolzament dels militants és possible postular a primer secretari. La meva candidatura va obtenir un aval del 62%.

Estic molt satisfeta d'haver superat, amb nota, aquest primer pas i voldria que quedés reflexat en aquest espai que utilitzo per apuntar les meves reflexions i compartir-les amb vosaltres. Ara només quedaria donar el segon pas, ratificar la candidatura i el projecte el proper dijous 22 en assemblea.

Gràcies a tots companys!

2 comentaris:

  1. Felicitats Yolanda!

    Cal seguir treballant per tenir el suport del màxim nombre de militants el proper dijous 22 de març. La nova executiva ha de sortir amb força i empenta, quants més recolzaments millor!

    Felicitats per obtenir un nombre tant gran d'avals, però el suport i l'estima de la gent cal treballar-los i aconseguir-los amb esforç, lluita i contacte humà, dia a dia.

    Estic convençut que seràs una bona primera secretària, la primera dona que pot ocupar aquest càrrec, a Calafell. La teva joventut i experiència són els millors ingredients per a que aquesta agrupació millori i sigui més dinàmica. Però, sobretot, compta amb tothom!

    ResponElimina
  2. Felicitats Yolanda..!!

    El PSC de Calfell i la seva agrupació està més viu i actiu que mai. Això és fruit de la bona voluntat mostrada per tots per la renovació, el treball en equip i la participació de tots i cadascun dels militants i simpatizants que des de l'agrupació s'ha portat a terme durant aquests mesos. Aixó també s'ha traduït en que cada vegada són més les persones que s'acosten a l'agrupació per a interessar-se i formar part d'ella.

    Estic segur que la nova executiva dirigida per la futura nova primera secretaria,la Yolanda, acabarà sent un referent d'agrupació en la familia socialista del Camp de Tarragona i també de Catalunya.

    Ara ja estan posats uns sòlids fonaments, només és necessari començar a construir amb fermesa i seguretat una també resistent i sòlida estructura.

    L'experiència i la joventut que ja s'estan palpant des de fa mesos, ben combinades acabaran per permetre encaixar i col·locar una perfecta teulada.

    Enhorabona a tots...!

    ResponElimina