diumenge, 25 de març del 2012

50.000 visites!


Gràcies a tots per fer-nos arribar a aquesta xifra en tant poc temps! No som el bloc que té més visites de Calafell, però no és tampoc el nostre objectiu. El que sí que hem aconseguit, gràcies a vosaltres, és ser el bloc polític més visitat de Calafell. Som un referent de la blogsfera dins el nostre partit, el PSC, gràcies a la vostra aportació diària. El dia que vam obrir aquest espai no pensàvem que seria tant ben acollit per tots vosaltres, però ens alegrem que s'hagin superat amb escreix les nostres espectatives.

50.000 visites, avui, demostren la força que té aquest bloc i l'interès vostre per seguir-nos i saber l'opinió del principal grup de l'oposició a Calafell, el PSC. Us hem explicat sempre la nostra manera de veure les coses, sabem que no és la única, però ho hem intentat fer amb claredat, transparència, sinceritat i sentiment. Així ho continuarem fent per seguir comptant amb la vostra confiança i fidelitat.

Aquest espai forma part de la renovació política del nostre partit, especialment, a Calafell. Estem demostrant que la política i les formes de fer política estan canviant, almenys aquí, a Calafell. La política 2.0 és una prova d'això! I aquest bloc, el dels socialistes de Calafell, "la roja" com deien alguns, va creixent amb el temps. Noves incorporacions, nous comentaristes, nous seguidors i nous temes de què parlar... això és el que tenim i el que seguirem tenint en el futur. Des d'aquí seguirem treballant per millorar el nostre municipi, fent oposició, ara, i governant, quan ens doneu, de nou, la confiança. Calafell s'ho mereix!

3 comentaris:

  1. Fa poc, un dels bloggers de "La Negra" deia que ara el més important no és "quants" sinó "qui" llegeix el blog. Per sobre del nombre de visites, està el que es fa al blog, el perquè i els resultats. Malauradament, sembla que el que més cou a alguns és que un blog se'l miri molta gent i doni resultats i un altre no. En lloc de preocupar-se del fons es queden en la forma. Com sempre, pendents de les formes i perdent el fons, la realitat, de vista.

    Mentre altres s'hi dediquen a falsejar dades i inventar-se comentaris i d' altres no se'ls mira ningú malgrat tenir un ex-blogger al partit, el blog "La Roja" està tenint bona acollida i és perquè ara està dient el que pensa la gent. No ho oblideu. Ni ara ni més endavant.

    Ho dic perquè el que desitjo és que en el futur, si arribeu a governar, no feu com els blogs polítics CIU/PP que només es tiren floretes a sí mateixos, sense cap esperit crític, fora de la realitat, que te'ls mires i sembla que això sigui El Dorado. Que no sigui publicar un article i 5 o 6 comentaris (en un dia, després res) i tots fent la pilota (CIU). O que com el blog del PP, no se'l miri ningú i a sobre els molestin les crítiques, després d'haver viscut d'elles, pobrets. Que no s'haguessin ficat en política, no et fot... si ara ho fan pitjor i volen tenir allò que criticàven.

    Un blog és una eina de participació, tothom ha de tenir cabuda, menys els que entren a distorsionar (els trolls, que no tenen res millor que fer) i no ha de ser una eina de autobombo que no mostra la realitat del dia a dia de la gent.

    Que siguin 100.000 lectures ben aviat. Però que no baixeu la qualitat ni el ritme. Mentre diguin "sálvame de luxe" i ploguin les crítiques i us entrin trolls a embrutar i deixar rastres de mala baba i més d'un es "piqui" és que toqueu l'os i aneu be. EL PSC Calafell ja ha viscut de ben a prop la crítica digital i ara li toca a altres que tenen la pell més fina, i potser no s'ho esperàven i a sobre s'indignen.

    M'alegro de ser el primer en felicitar-vos per les 50.000. I d'haver estat els primers en enllaçar-vos. El temps està demostrant que (a part de pluralitat) va ser tot un encert fer-ho perquè esteu mostrant la realitat, de franc, amb el disgust d'altres que es gasten més de 10.000€ al mes en "bombo" i no se'n surten.

    Apa, felicitats.

    ResponElimina
  2. Estic d'acord, Pere. El més important és el fons iel contingut. Intentarem seguir així, dient el què pensa la gent i, sobretot, el què pensen els socialistes de Calafell. Sempre hi ha opinions per tot, però intentem reflexar sempre la visió majoritària de la "nostra" gent que, en definitiva, és una part molt important de la societat de Calafell.
    En principi, si algun dia arribem a governar, de nou, la nostra intenció és la de que el PSC de Calafell i l'Ajuntament, o l'equip de govern, o el grup municipal tingui veu pròpia. Per això hem separat, clarament, la nova direcció del partit a nivell local de la del grup municipal. La nova executiva ha de ser crítica amb el grup municipal si no ho fa bé. Així ho penso i això els demano, com a portaveu. Els que formem el grup municipal hem d'escoltar a tothom, però, sobretot, als "nostres" i entendre el què pensen i ens diuen per poder millorar.
    Si governem, aquest bloc no hauria de ser d'autobombo, com fan alguns, sinó de reflexió, opinió, diàleg i participació, tal i com és ara.
    L'important no és la quntitat, tot i que 50.000 visites perun bloc polític local són moltíssimes. L'important és la qualitat i el contingut.
    Aquest bloc es fa amb l'esforç de diverses persones, gratuïtament, però els més importants són els què ho llegiu, també gratuïtament, però amb molt d'interès.
    Gràcies a tots! sense vosaltres aquest espai no existiria.

    ResponElimina
  3. Seguir por donde vais, sacando la suciedad de esta gente que gobierna pa ellos mismos y no para el pueblo. Enchufados cobrando por decreto, un alcalde que se dedica a hablar de la oposicion porque no tiene nada mejor que hablar ya que no tiene proyectos de futuro, van a la que salta y lo hacen mal, y que sepan que la oposicion esta haciendo su funcion de control muy bien.
    Si lo hicieran bien ellos no tendrian que quejarse.

    ResponElimina