dilluns, 28 de maig del 2012

Les JSC de Calafell solidàries amb la pobresa


Les Joventuts Socialistes de Catalunya a Calafell JSC van recollir 160'51 euros per la Marató de la pobresa, durant la tarda del passat dissabte dia 26 de maig, al costat de la Confraria de Pescadors de Calafell. Les JSC van solidaritzar-se amb la Marató que organitzava TV3, el diumenge dia 27 de maig. Aquest acte de solidaritat és el primer que organitzen les JSC de Calafell en solitari, després de la seva nova constitució.


La recollida de fons es feia omplint una rosa amb colors diversos, dibuixada en un paper al terra. Les persones que passejaven pel passeig s'apropaven atrets per la curiositat i feien els seus donatius per anar omplint la rosa de color.


Aquesta era la imatge de la rosa, a mitja tarda. L'aspecte era notablement diferent al de l'inici i l'objectiu s'havia assolit. 160'51 euros que aniran a la Marató per combatre la pobresa i se sumaran als recollits per TV3 i les diferents entitats, associacions i particulars que han fet un acte semblant. Felicitats nois!


1 comentari:

  1. Vull felicitar a les JSC de Calafell per la seva solidaritat i el seu esforç en recaptar fons per la pobresa. Sé que no ha estat fàcil i més en aquests moments tant difícils, però sempre és bo creure que hi ha gent solidària que encara ajuda els demés.
    No crec que sigui fer caritat, com volen fer creure alguns, sinó ser solidari en un dels nostres problemes que afecta la nostra societat. Un de cada cinc ciutadans són pobres. És d'esquerres repartir la riquesa entre tots d'una forma més justa i equilibrada.

    ResponElimina