dilluns, 2 de gener del 2012

Atents des de Salou!


Els ciutadans de Salou fa uns mesos que també segueixen amb atenció l'actualitat calafellenca. Una mostra d'això és el blog del periodista Jordi Blasi, Carrer del Mar. En ell s'ha fet ressò la segona entrega del Salou Connection (II), on es parla de la ja coneguda coordinadora de l'Ajuntament. La primera part del Salou Connection (I), ja va causar furor a la localitat del Camp de Tarragona. Jordi Blasi es preguntava "On era la Mar Giné?" i, poc després, ho va saber i en va destacar la seva popularitat.

Per tant, cada cop són més les semblances amb aquesta localitat de la Costa Daurada. Per cert, allí també governa CiU i PP. A Salou també hi ha hagut mocions de censura aquests últims anys contra alcaldes socialistes. La Mar i el mar són les altres coses que tenim en comú. Però, què més hi ha al darrera? Ho continuarem investigant i us ho explicarem.

2 comentaris:

  1. Rajoy esta buscando trabajo para el Sr. Camps y el Sr. Costa. No me extrañaría nada que se los colocaran al Olivella, esto parece el almacén de "parasitos perdidos". Despojos políticos PPCONVERGENTES.

    ResponElimina
  2. Pues si el Olivella piensa que va a conseguir subir dentro del partido haciendo esos favores, vive en el mundo yuppy. Están metiendo lo que les interesa y el alcalde consiente que nuestro dinero lo chupen ellos. Así de claro. A Olivella le interesa Calafell, no la gente de Calafell. El cree que gana méritos y su partido lo esta poniendo en primera fila.. Muy poca inteligencia y mucha soberbia. Mala combinación
    Laura F.

    ResponElimina