dimecres, 19 d’octubre del 2011

Calafell ja té representació pel XII Congrés del PSC

El passat dijous, 13 d'octubre, l'agrupació de Calafell va celebrar una assemblea extraordinària per tal de triar les persones que ens representaran, com a delegats i com a convidats, durant el XII Congrés del PSC, que tindrà lloc els propers dies 16, 17 i 18 de desembre a Barcelona.

Arran dels canvis interns que hem viscut des que va començar aquesta legislatura, el Partit Socialista de Calafell ha presentat, per primera vegada, tot un llistat de 84 esmenes a la ponència marc que es discutirà durant els dies de Congrés. Per tal de treballar la ponència i proposar les esmenes, es va crear una comissió de seguiment formada per militants voluntaris que, durant tot l'estiu, ens vàrem reunir setmanalment.

Durant el transcurs de l'assemblea, es va demanar els militants interessats en ser delegats o convidats que proposessin la seva candidatura voluntària. Les úniques dues persones que es van presentar per ser delegades van sortir triades amb una àmplia majoria. Pel que fa als convidats, dels que vàren presentar la seva proposta, van sortir seleccionats, entre d'altres, Yolanda Almagro, Adrià Seras o Rafael López. Es probable que més endavant augmenti el nombre de convidats al Congrés.

Una vegada finalitzada l'assemblea, vam celebrar els resultats tots junts amb un petit sopar d'agermanament que vam organitzar a la mateixa agrupació.

M'agradaria donar les gràcies a tots els companys que ens van donar el seu recolzament tot confiant en la nostra feina per representar l'agrupació de Calafell els propers dies de Congrés. El resultat de les votacions va mostrar que la militància de Calafell està unida i consolidada i, el més important de tot, que treballem tots units cap a un únic objectiu.

La celebració d'aquesta edició de Congrés té una missió cabdal de cara a plantejar-nos el futur del socialisme català. El text que finalment es consensuï amb les aportacions de totes les agrupacions catalanes, ha de servir per prendre consciencia tots plegats de quin és el camí a seguir a partir d'ara, de reflexionar en relació a aspectes tan importants com la crisi de valors que estem vivint, els model de societat que volem o cap a on s'encaminen les nostres idees.

2 comentaris:

  1. quienes son los reperesentantes?

    ResponElimina
  2. Al anónimo, como comprenderás, por precaución y protección de datos no podemos facilitar el nombre de esas personas.

    lo que sí podemos decir es que son dos delegados y cuatro invitados, aunque se postularon más militantes para ir al Congreso que están en reserva.

    Gracias!

    ResponElimina