dilluns, 24 d’octubre de 2011

Publicat el nou POUM de Calafell.


Ja s'ha publicat el POUM de Calafell. Aquest document ja és vigent amb aquesta publicació.

El POUM definirà les directrius urbanístiques i el futur de Calafell en els propers 12 anys, com a mínim. El model de Calafell que proposa el POUM és el d'una ciutat compacta, cohesionada socialment, dotada de tots els serveis i sostenible econòmica i ambientalment. Un creixement sostenible pel Calafell del futur.

També planteja com a valors principals la diversificació de l'economia local, la protecció del paisatge i la posada en valor del patrimoni històric i monumental. I un model de substitució de l'edificació, en el centre de Segur, encara no provat enlloc.

Objectius generals:

1.- Mantenir i millorar la qualitat de vida dels residents.
2.- Equipar el municipi per donar servei a la població de primera residència actual i futura.
3.- Mantenir i millorar l’oferta turística que es la base econòmica del municipi.
4.- Atraure noves activitats econòmiques per diversificar l’ economia del municipi i evitar que es converteixi en una ciutat dormitori.

2 comentaris:

 1. Hola,

  Gràcies per afegir-vos a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

  Us agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa feu un link del vostre bloc cap al portal. A la barra lateral trobareu logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

  Recordeu que al web trobareu tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

  Salutacions i felicitats pel bloc!

  Daniel García Peris
  www.danielgarciaperis.cat

  ResponElimina
 2. Gràcies a tu, Daniel. Gràcies també a la Penedesfera. Esperem que aquest humil bloc de política local interessi a la comunitat de blocaires del "Gran Penedès".

  Salutacions i ànims per seguir treballant.

  ResponElimina