diumenge, 25 de setembre del 2011

El III Triatló, tot un èxit!


El III Triatló de Calafell ja s'ha acabat i, un cop més, ha estat tot un èxit. Cal felicitar al Club organitzador, el C.E. Calafell Runners, al nostre company Toni Duart, a l'Alessia Bertolino, al "Miki" Pareja, als que formaven part de l'organització i als diferents caps de secció la seva implicació i col·laboració en aquesta nova edició. També els Llaguts de Calafell han col·laborat a fer-lo possible, especialment en la prova de natació. Però, sobretot, els més de 150 voluntaris que han ajudat a fer que el traçat fos més segur i que els triatletes tinguessin la màxima comoditat per competir.

Aquest any, han superat, de nou, el de l'any passat en nombre de participants. S'han inscrit 1.000 atletes, en les dues modalitats que hi havien: distància olímpica i distància sprint. Això ha fet, de la tercera edició, la de més afluència des de l'inici del Triatló.

Cal dir que, els comerços i establiments de la zona, així com els hotels de Calafell, han pogut gaudir d'un dia de màxima activitat. El Triatló suposa, alhora, el millor producte turístic-esportiu que té Calafell. Per això, molts negocis participen i ajuden el Triatló en el què calgui. Estem orgullosos d'haver-lo impulsat, des del govern, fa dos anys, per primer cop.


Conscients d'això, alguns militants i simpatitzants socialistes ens hem afegit al voluntariat, no només per ajudar al nostre company Toni Duart, sinó per passar un dia agradable entre aquest colectiu i fer possible que el III Triatló fos tot un èxit. En aquesta foto, feta a les set del matí, n'apareixen alguns, juntament amb altres voluntaris que ja tenen més experiència.


Al final, un tècnic de l'Ajuntament ha dit als nostres regidors que no hi havia lloc a l'escenari a l'hora d'entregar els premis. Ens ha sabut molt de greu, però, com que, nosaltres sí que estem fent "una altra manera de fer política", hem fet una foto entre els regidors que han fet de voluntaris i alguns militants del nostre partit, que també ho han estat, per immortalitzar el moment i tenir un record de la jornada.

6 comentaris:

  1. No és millor el que arriba més amunt, sino el que més s'esforça en arribar-hi.

    ResponElimina
  2. Felicitats a l'Alessia, al Toni i en resum ,al C.E.Calafell Runners. Heu demostrat ser un bons coneixedors i organitzadors de actes multitudinaris com el d'avui.
    Crec que aquesta nit dormireu plans i contents. FELICITATS!
    I com a ciutadana i regidora ,gràcies per portar aquesta prova al municipi allargant una mica la temporada del comerç calafellenc.
    Teresa

    ResponElimina
  3. Estem contents perquè els socialistes hem col·laborat, hem recolzat i hem participat en un event que fa Calafell encara més gran, per damunt d'haver pogut o no entregar trofeus als participants.

    Tot això ha estat possible gràcies a l'esforç i al treball d'un gran grup de persones, que estimen l'esport i creuen en el seu municipi, com és el club esportiu Calafell Runners.

    Heu estat capaços de gestionar una prova multitudinària i amb això demostreu capacitat de resolució i execució.
    Heu estat capaços de aplegar 150 voluntaris i amb això demostreu lideratge i capacitat per motivar col·lectius.
    Heu estat capaços d'ajudar als negocis del nostre municipi quan la temporada d'estiu ja finalitzava i amb això heu demostrat sensibilitat.

    Gràcies!!

    ResponElimina
  4. Bon dia,

    En primer lloc, felicitar a tots els integrants que vàrem fer possible aquest esdevinemt; al nostre company Toni Duart, a Alessia,al Club organitzador, el C.E. Calafell Runners... i de manera especial a tots el voluntaris que a les set del matí estàvem al port al peu del canó, conscients de la importància que suposa aquest fet pel nostre poble.
    Ahir va haver-hi companyerisme,compromís, solidaritat, involucració. I tot per un objectiu comú: demostrar que quan el beneficiari és el nostre poble, podem anar junts de la mà tots plegats, i que ho sabem fer.

    Ahir, els organitzadors de aquest esdeveniment vàren demostrar capacitat i lideratge per motivar a 150 voluntaris, per fer-los partíceps d´aquesta experiència, per fer-los sentir orgullosos del seu poble.
    Gràcies per fer aflorir aquests sentiments als nostres veïns

    ResponElimina
  5. Nomes Felicitar al CLub, al Toni y com no a l'Aloessia. Com a responsable dels Voluntaris de Proteccio Civil al III Triatlo, va ser un plaer poder colaborar amb vosaltres i espero que continuem fent-ho.
    Felicitats.

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats a tota l’organització, heu fet molt bona feina.
    Aconseguir que un poble surti al carrer i col.labori per un acte com el de diumenge, ha de fer-nos sentir orgullosos de ser calafellencs.
    De voluntaris molt joves a d’altres ja més grans, tots van fer possible que el nom de Calafell pugui ser vinculat a l’esport i al bon fer dels seus veïns.
    Endavant Runners!!!

    ResponElimina