dimarts, 16 de maig del 2023

Projectes estrella (2): Centre Cívic de la Cooperativa Agrícola


L'ajuntament va acordar un lloguer de 15 anys amb opció de compra (que ja ha executat) amb la Cooperativa Agrícola, per l'immoble del Celler Cooperatiu situat a la cruïlla entre el Passeig de la Unió i la Rambla Mossèn Jaume Tobella, una ubicació estratègica. L'edifici es conservarà en gran part i s'ampliarà, per a un ús de centre cívic i de centre d'interpretació de patrimoni. A més, es mantindran els usos agrícoles de la Cooperativa, mentres tingui continuïtat aquesta activitat.


El projecte preveu la construcció d'una sala de més de cent cinquanta metres quadrats per a usos múltiples, destinada a assaigs d'entitats i activitats culturals diverses. També, preveu un espai d'entrada com a sala d'exposicions i conferències. A més, dues aules en planta pis, per a fer formació o reunions d'entitats, i espais d'emmagatzematge per a diverses entitats del municipi.


Però, la part que té més valor de l'edifici, conserva els seus dipòsits de vi i contindrà una museografia que explicarà la història del municipi, permetent el recorregut a diferents nivells i per l'interior dels mateixos dipòsits de vi. Aquest, sens dubte, serà un espai emblemàtic del municipi que convertirà l'equipament en un dels més visitats del municipi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada