divendres, 12 de maig del 2023

Arrenca la campanya!

 

A Calafell, viuràs millor! Després d'anys difícils, marcats per la pandèmia, ara és hora de mirar només cap endavant, d'acabar els projectes que han quedat pendents o que ja estan en tràmit, de fer allò que no va quedar altra que ajornar temporalment. I, per descomptat, d'engegar nous projectes que continuïn transformant el municipi. Un municipi que, cada cop més, ha de ser millor que el que ja tenim. I que ha d'assolir més prosperitat. Una prosperitat que no tindria sentit si no fos per a tothom, l'única forma perquè al municipi s'hi visqui autènticament millor.

Som progressistes i d'esquerres, i n'estem orgullosos. Però també representem un sentir majoritari al municipi. Per això, moltes persones que mai no havien estat en política fan ara un pas endavant per a ajudar a fer realitat un projecte, el del PSC, que és tant rigorós com, a la vegada i encara més, desperta il·lusió. Persones que se sumen a un equip que ha gestionat, amb èxit, els moments més difícils que es podien imaginar, com, precisament, els de la pandèmia.

Totes i tots fan aquest pas per a ajudar a continuar la transformació del nostre municipi. No hi ha millor equip per a liderar un projecte de prosperitat. Són persones que saben perfectament que venen uns anys clau. I que estan disposades a deixar-s'hi la pell perquè aquests anys siguin un èxit. El nostre projecte, emparat amb un grup humà sense parió, consta de 40 propostes principals, que ja estem donant a conèixer. Són propostes per a, encara, viure millor. I, si us agraden, recordeu que el pròxim 28 de maig, a les eleccions, teniu l'oportunitat de fer-ho possible.



Vota PSC!

Vota socialista!

Vota per a Viure millor!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada