dimecres, 10 de maig del 2023

A La Platja, viuràs millor!


El PSC ha presentat, aquesta nit, el programa electoral per a que a La Platja, s'hi visqui millor! Els socialistes hem omplert, de gom a gom, la sala de l'antic Cinema Iris, on han intervingut la regidora de Turisme, Lluïsa Lastra, la nova incorporació a la candidatura del PSC, Joan Carles Guasch "Rocky", i l'alcalde de Calafell, Ramon Ferré.

La regidora Lluïsa Lastra ha fet balanç de la gestió feta, especialment amb l'ajut al comerç que es va fer en temps de la COVID-19, on el municipi va ser un exemple de gestió durant la pandèmia. Lastra ha destacat que Calafell no ha perdut l'activitat econòmica que tenia abans de la pandèmia i ha pogut activar-se, de nou, en temps rècord, sent un municipi de referència a nivell comercial, de restauració i d'oci.

Joan Carles Guasch ha explicat els motius que l'han dut a formar part del projecte socialista per a les properes eleccions del mes de maig. El "Rocky", conegut així per tothom, ha destacat que està en un equip guanyador i que ja presenta un bagatge important d'actuacions fetes. El què més li va agradar és que podria aportar la seva visió empresarial a l'administració pública, poc avesada a tenir aquesta visió.

Ramon Ferré va explicar quins serien els eixos principals del programa socialista, al Poble i La Platja. Els podeu veure resumits a continuació:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada