dilluns, 1 de maig del 2023

1 de maig i presentació del nou equip #M'23



Avui, dia del treballador, hem presentat el millor equip per a treballar pel municipi. Amb ells, #ViuràsMillor! Ara toca majoria per a governar, sense pactes, sense gent interessada, sense motxil.les, amb un equip fort i preparat que té en compte totes les sensibilitats, races, creències, col.lectius, plural i divers. Això és Calafell, això som els socialistes.



Ho hem tornat a petar! 500 persones al dinar i 150 a l'esmorzar del Primer de Maig socialista, al Port de Segur de Calafell. Una festa que ha tornat a recuperar el seu format habitual, després de la pandèmia, i on hem aprofitat per a presentar la candidatura per a guanyar les properes eleccions municipals del 28 de maig. Gràcies a tothom per fer-ho possible! #ViuràsMillor!










El candidat de Torrelles de Llobregat, Joan Carles Martínez, també ha volgut donar suport a la nostra candidatura. Benvingut a Calafell i molta sort!





















La Senadora del PSC, Imma Costa, també ha estat present en la Festa del Primer de Maig. Gràcies, companya, pel teu suport!






Gràcies a Francesc Sáez i a AVAP per cedir-nos espai en el local, novament. Sense el vostre ajut, no es podria fer aquesta festa.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada