dilluns, 21 d’octubre del 2013

El PSC demana el pas i el passeig, a Madrid


El PSC de Calafell, a través del diputat al Congrés, Joan Ruiz, ha introduit una esmena als pressupostos de l'Estat pel 2014, dins el paquet d'esmenes que ha fet el PSOE, demanant la construcció del pas soterrat de Segur i el passeig marítim de La Platja de Calafell. Ja és la segona vegada que es demana en uns pressupostos de l'Estat, per part del PSC, que s'incloguin ambdues obres de vital importància per al municipi.

Segons sembla, l'alcalde Olivella continúa les negociacions amb ADIF per a la construcció del pas. No sabem si és una cortina de furm, però podria haver demanat al seu grup parlamentari que introduís aquestes esmenes per a aconseguir fer més pressió. No creiem que ho hagi fet!

Per altra banda, l'Estat ha reduït les inversions a Catalunya en un 25%. No obstant, les ha mantingut a la província de Tarragona, degut a la indústria petroquímica i nuclear que tenim. En canvi, en matèria d'inversions no apareix la recuperació mediambiental de la platja de Calafell, títol amb el què es va batejar el què tothom coneix com a Passeig Marítim. Per tant, haurem d'esperar un any més, si no prosperen les esmenes presentades pel PSC.

2 comentaris:

  1. En política que rápidas van algunas cosas, y que lentas otras.
    Que descaro.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tal vez sea porqué quien las debe hacer cuando corresponde,las deja para que otro las haga.

      Elimina