divendres, 25 d’octubre del 2013

Com voleu que sigui el Calafell del 2025?


L’agrupació local del PSC ha obert un procés participatiu a tota la població per a decidir com ha de ser el Calafell que volem entre tots pel 2025.

Fa anys que planifiquem el futur del nostre municipi en diferents projectes i línies de treball. Però s’han tirat endavant relativament poques iniciatives. I és hora que concretem projectes reals, en un sol document que sigui un full de ruta clar. Aprofitant el que es pugui la feina ja feta, però sobretot afegint aquelles idees que siguin fruit de la participació de tots. El que hem fet fins ara ha de ser només una palanca per empènyer-nos amb més força cap al futur.

Per descomptat, hem d’adaptar-nos a la nova situació econòmica del país i tenir clar que hem de decidir què necessitem primer. Les idees que vulguem tirar endavant amb l’horitzó del 2025 hem de triar-les entre tots. Us proposem redactar un full de ruta amb 25 idees per l’any 2025. Calafell 25x25 és el mecanisme que permetrà els calafellencs decidir on van els diners que paguem en forma d’impostos i taxes.

Et necessitem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada