dimecres, 12 de setembre del 2012

BONA FEINA!


És la que s’està fent dia a dia des del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Calafell. Estem fent una oposició responsable, rigorosa i constructiva que demostra que existeix una alternativa millor a un govern municipal feble, desestructurat, sense capacitat de planificació, a curt i mig termini, i sense cap projecte de futur. Així queda evidenciat en els successius plens muncipals que es convoquen tard i a corre-cuita.

Però el nostre grup municipal està fent el que li pertoca fer en cada ple en el torn de precs i preguntes dels grups municipals: reclamar actuacions i solucions als problemes dels ciutadans, prioritzant les seves necessitats per davant de les ideologies polítiques. Situacions amb les què els ciutadans es troben al sortir al carrer cada dia, com tenir que evitar voreres trencades, circular per carrers en mal estat, la inseguretat, o d’altres més greus de caire social fruit de les retallades o la pujada emmascarada dels impostos.

Després d’haver demanat, en els tres últims plens muncipals, que es portessin a terme diverses actuacions en la via pública davant del mal estat de les àrees en les quals s’han reclamat les esmentades actuacions. Podem confirmar que aquest passat dimarts 4 de setembre han quedat resoltes.

Aquestes actuacions demostren que, no només la denúncia als blocs funciona, sinó que també la denúncia en els plens és una bona eina per aconseguir el que els ciutadans reclamen al carrer i, en alguns casos, sense fer instàncies o, en altres, evitant que aquestes instàncies quedin perdudes en calaixos de l'Ajuntament i sense resposta.

La primera demanda la vam fer al ple del mes de maig en referència a un pal de telèfon ubicat a la carretera de Barcelona (C31) en una cantonada del pàrquing situat al costat de l’antic hotel Segur. D’aquest pal sobresortia perillosament un graó de ferro que podia causar lesions a vianants de mitjana alçaria que caminessin concentrats en altres menesters. El mes de juliol va quedar solucionat.

En el ple del mateix mes vam demanar que es posés remei en els “badens” que genera l’asfalt en els carrers de Josep Vicenç Foix i Joan Salvat Papasseit. Deprés d’haver-ho demanat també en els plens dels mesos de juny i juliol, aquest últim celebrat per estranyes circumstàncies a l’agost. Ha quedat reparat el del carrer Josep Vicenç Foix. Llàstima que s’ha fet tard i el turistes, especialment els de segona residència, han hagut de patir el mal estat d’aquesta part del carrer durant aquests mesos. Hem de cuidar als que ens visiten!




També en els plens del mes de juny i juliol es va demanar la reparació urgent, davant l’imminent perill que suposava per els vianants, el mal estat d’una part de la vorera del carrer Llobregat davant del café de l’Esther. La manca de panots d’aquesta part de la vorerara ja havia provocat més d’un ensopec i caiguda sense lesions en una zona molt concorreguda davant de l’estació de Renfe de Segur de Calafell i especialment els dies del mercat municipal.



El PSC de Calafell a l’oposició seguirà vetllant per els interessos del ciutadans. No ens cal sortir a la fotografia, ni tampoc dona falses encaixades de mà. Cal treballar al servei del ciutadà amb vocació. Cal treballar per respondre a les necessitats primer de les persones i després del municipi. Seguirem fent feina al carrer, atenent els col.lectius i responen amb argumentacions realistes a qualsevol política que es fonamenti en les retallades i la pèrdua de beneficis socials en detriment de les persones menys afavorides del nostre municipi i de la nostra societat.

Vull aprofitar l’oportunitat que tinc de poder expressar la meva opinió en aquest blog, per felicitar a la “Brigada Municipal de l’Ajuntament de Calafell” per la seva bona feina en les actuacions anteriorment esmentades en la via púbica.

3 comentaris:

  1. Despues de lo acontecido el 11S propondreis en el próximo pleno del hay-untamiento, Calafell "municipi per la independencia"

    ResponElimina
  2. Quién tendrá que declarar la independencia de Calafell será su excelentísimo alcalde y sus socios de gobierno. Aunque creo que la teniente de alcalde no está por la labor, y si por las jornadas de formación transpersonal.
    Santificado sea tú nombre

    ResponElimina
  3. que pasará con el gobierno municipal (CIU-PP) ¿se seguirán entendiendo despues de el enfrentamiento de su jefes Más y Sanchez Camacho?

    ResponElimina