dimarts, 13 de desembre del 2011

Conferència de Pere Navarro a Terrassa.


Ahir al vespre, Pere Navarro va fer l'acte de presentació de la seva candidatura a Pirmer Secretari del PSC. L'acte va tenir lloc al Teatre Principal de Terrassa, sota el títol "El canvi que estàs esperant". Podeu llegir-ho aquí. Us oferim un fragment de la seva intervenció:

Què us ofereixo:
Un rumb clar. Vull ser el primer secretari d’aquest magnífic partit que es diu Partit dels Socialistes de Catalunya.
Vull ser el primer secretari per assumir la responsabilitat de liderar un nou projecte en aquests moments que són complexos, però també apassionants.
Però amb la mateixa convicció us dic que aquest és un partit d’equip, de grup, d’objectius compartits i, per tant, crec que hem de ser capaços de decidir cap a on dirigim el nostre partit entre tots.
Pedagogia. PSC endins, però sobretot, PSC enfora.
Honestedat. No tenir por a dir la veritat i complir els compromisos adquirits.
Sinceritat. Dir sempre allò del que s’està convençut. Estic segur que la gent prefereix un desacord argumentat i sincer, que un acord que es fonamenti en mitges veritats o en la por de defensar el que es pensa realment.
Pluralitat. Comptaré amb tots els que tenen alguna cosa a dir i aportar. Cal consolidar la síntesi i deixar enrere les unions de fet. Les convivències per conveniència.
Equip. Comptaré amb tots els perfils que formen el PSC; els qui s’ho han treballat des de les agrupacions des del primer dia, els qui s’han format de forma excel•lent, els que han arribat al PSC fa poc, els qui tenen molta experiència i encara tenen moltes coses per aportar, els qui s’han trobat al PSC en el seu camí per la societat civil organitzada, els qui tenen un contacte directe amb els ciutadans i encara no han tingut el seu paper a la política activa.
Vull comptar amb tots els que tinguin ganes, capacitat i disponibilitat real per treballar, perquè el camí que encetem necessitarà que tots i totes ens arremanguem dia rere dia i durant molt de temps.
I sobretot, vull, que la cultura del mèrit i de l’esforç torni a formar part essencial de la nostra organització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada