dimarts, 1 de novembre del 2011

Prevenció o sanció? ...per l'informador!


Fa uns dies hi va haver un accident a la travessera de Segur, a l'alçada de la zona que hi ha entre la rotonda del límit de terme amb Cunit i el primer semàfor que hi ha entrant a Segur, des de Barcelona. És a dir, davant mateix de la zona comercial que hi ha a l'entrada de Segur. Hi ha alguns blocs que, gairebé, ho retransmeten en directe. Cal felicitar-los per la immediatesa de la notícia!

Però, el més sorprenent ha estat l'anunci que ha fet l'equip de govern en les darreres setmanes. Olivella i els seus han anunciat que posaran càmeres als semàfors per evitar més accidents! Algú entén alguna cosa? A més, diuen que "Las cámaras sólo se activarán cuando un vehículo se pase el semáforo en rojo". De què ens prevé una càmara que s'activa quan ja està comesa la infracció? Algú s'ha parat a pensar una mica? Amb això només aconseguirem, o no, SANCIÓ. No evitarem els accidents!

Per més inri, en el mateix comunicat s'anuncia que "continuarán los controles de velocidad con radares que lleva a cabo la Policía Local". Si continuen els controls de la policia, per què hem de posar més càmeres? Potser haurien de mirar el diccionari i mirar la diferència entre prevenció, protecció i sanció.

Resulta inversemblant que, quan CiU estava a l'oposició proposés col·locar un semàfor a l'alçada de la ronda Sant Miquel, també a Segur, just davant de la seva seu. Van col·locar fins i tot un llençol demanant el semàfor. L'equip de govern, encapçalat pel PSC, va atendre a tal petició, tot i que va costar aconseguir els permisos de Carreteres.

 

La solució a aquest punt negre on hi ha hagut l'accident, abans citat, hauria de ser la mateixa. Hi ha suficient distància entre la rotonda del límit de terme amb Cunit i el primer semàfor per instal·lar-ne un de nou. Amb això farem PREVENCIÓ i PROTECCIÓ. És el què cal.

Sembla, doncs, que CiU no recorda les propostes fetes quan eren a l'oposició. Van demanar un semàfor i, ara, al govern, proposen posar càmeres. Sembla que la matèria gris es va quedar a l'oposició! Per tant, rectifiquin, evitin una despesa inútil de càmeres i col·loquin més semàfors, si us plau!

Això és el què vam dir al ple de dijous passat. Clavero i l'alcalde van aclarir que havia estat un mal entès. Que les càmeres que s'havien de col·locar als semàfors no eren per multar als que sobrepassaven la velocitat permesa, sinó per multar els vehicles que no respectaven els semàfors en vermell. I, a més, que el semàfor que demanàvem no estava contemplat a l'estudi de seguretat viària que estaven preparant, però que el posarien. Per tant, ens agrada que s'aclareixi i/o es rectifiqui la posició.

Però, ara, la pregunta és... qui ha estat el responsable d'aquest mal entès? Creieu que un periodista és capaç d'escriure un article com aquest que hem enllaçat, en el Calafell digital, sense que ningú del Departament de Comunicació fes un escrit o una nota de premsa? Qui ha estat, doncs, el causant d'aquest mal entès? Qui és el que ha comunicat això als diaris? Qui és el responsable de comunicació de l'Ajuntament? Potser haurien de prevenir-se d'aquests informadors o comunicadors els diaris o el propi govern. Millor prevenir-se que sancionar-lo, en aquest cas també. Tot i que una lleugera amonestació no estaria de més. I és que ja ho diu el Quim Vidal, aquests ens surten més econòmics...

18 comentaris:

  1. Quan " el barat " surt molt car !!!, si és que veritablement és més barat.

    Un petit oftopic, agrair la publicació dels actes de campanya, és quelcom en les municipals varem demanar amb escassos resultats per poder o no assistir als actes.

    Gràcies pels enllaços per la part que em toca del bloc de segur de calafell

    ResponElimina
  2. Y el pobre Manel, seis horas aguantando el pleno para que luego olivella eldemócrata lo haga callar. A los que estábamos allá nos hizo sentir asco y vergüenza. Seis horas, sí, pero Olivella cobra por esas seis horas y los vecinos aguantan como pueden sin cobrar y esperando soluciones.
    Ese es el crácter de olivella, pues vamos bien

    Que pongan el semáforo y se dejen de cuentos. Si les atropellaran a su familia seguro que corrian

    ResponElimina
  3. NI PUTO CAS A AQUESTA GENT DEL BLOC NEGRE!! O ANEM MALAMENT..... CUIDADIN QUE NO OS GRABEN CUANDO ESTEN A VUESTRO LADO JEJEJE ESTA GENTE SE MUEVE MÁS.... HACE DOS DIAS PIDIENDO FAENA A CHIU, DESPUÉS AL PePe Y AHORA A VER SI COGEN ALGO DE AQUÍ. NO ELS HI FEU NI PUTO CAS O ANEM MALAMENT. FEM OPOSICIÓ CONTRUCTIVA.

    ResponElimina
  4. Otro anónimo "valiente" que le tiene miedo a la Negra. Otro "valiente" metiendo mierda al blog que lo que anda buscando son politicos honestos y gente limpia en el ayuntamiento y no chupopteros. Otro que como no puede con argumentos hace lo que están haciendo algunos de ciu y pp, hablar mal del blog que no se casa con nadie. Y lo mimsmo que algunos que pensaban verse colocados.
    Debe ser algún resentido de los que el blog les ha chafado el enchufe que esperaban porque nunca se identifican, eso es lo mejor que de puese leer, porque muestra que la Negra va por buen camino. Si los anónimos y los metemierda no estuviesen soltando basura, sería mal síntoma. Ahora sólo falta que las próximas elecciones las gane un grupo que no salga rana y en 5 meses ya haya decepcionado a la gente.

    ResponElimina
  5. Chulivella ha fet desembarcar a Calafell gent provinent de Sabadell, experta a fer tancar blocs incòmodes. Tenen molta experiència en els diversos recursos legals que hi ha i els han portat a la pràctica allà pel Vallès Occidental. Vigileu que no us toqui també a vosaltres.

    ResponElimina
  6. Sí, sembla que tornem a tenir el Joan Ignasi Sánchez per Calafell! No podia deixar sols al seu "depriment" Chulivella o se'ls enfonsarà amb tanta pressió. Ve a fer-li teràpia. Compte amb els blocs, ja es van carregar un que els feia oposició, en l'anterior etapa.

    ResponElimina
  7. No ens preocupa gens ni mica.

    Són ells qui haurien d'estar preocupats només per tot el que tenim i el que sabem.

    En qualsevol cas, potser ens van prendre per babaus o van pensar que "La Negra" era el "seu" blog o se'ns podia comprar.

    Espero que li hagi quedat clar a tothom, des dels anònims que volen fotre me... fins al mateix alcalde. Més clar, l'aigua.

    ResponElimina
  8. Nebi la fustración es lo único que te queda. Mi pregunta es que serias capaz de hacer si alguien tuviera alguna grabación o ....???? dime que serias capaz... ten cuidado con Soni (tu novieta que habla demasiado).
    Macintone, tú no eres menos anónimo que yo, buuuaaaaa, enseñanos la carita o dinos quien es quien. Venga un beso que esto cuando estaba dentro no pasaba jajajaajajaja me lo paso muy bien.

    ResponElimina
  9. per cert, Felicitats!!! Yolanda.
    Un company!!

    ResponElimina
  10. "nevot" solo te puedo decir una cosa ....que lo intenten que intenten callar Segur ,porque es donde hablamos y donde según parece se decide el catarro de los votos .....como decía aquel que vengan que hasta los que hemos criticado a la negra en algún tiempo ,la defenderemos a muerte al final nos habéis hecho cerrar a muchos las voces criticas con vuestra actitud y valentía sinceramente a mi particularmente me habéis dejado bocabadado , ánimos y no cambiéis ...caña al mono este quien este

    ResponElimina
  11. Al animalónimo de las 18:50, no sé qué es la fustración.Igual te has comido una R. Cuando aprendas a escribir hablamos. Zoquete. Me da la risa leerte. Siento que no hayas pasado de primaria. Recuerdos a la señora.

    Al otro anónimo, pues gracias, pero no nos preocupa en absoluto que venga quien venga con ganas de guerra. Ya he dicho que son ellos los que deben preocuparse. Lo que hacemos es porque nos parece justo, no queremos cargos, enchufes ni parabienes, ni ganar dinero ni ocupar un puesto, tan sólo queremos gente normal, honesta y justa mandando y no riéndose de todos.

    Por cierto, la última de JJ versus Rohirrim. Al final, irán muchos de cabeza al Pere Mata.
    http://segurdecalafell.blogspot.com/2011/11/visitas-sin-instancia.html

    ResponElimina
  12. Amb la voluntat de millorar aquest bloc, com a Calafellenc i per un millor seguiment del conjunt de les accions desitjaria que aquesta gent de la negra no fiques més merda.
    D'aquesta manera podrem fer un millor oposició.
    Això si, sembla que no siguin INDIGNATS perquè només van apropant-se el ciu, al pp, al verds i ara a la Vermella.
    Finalment, comentar-vos que la pròpia dinàmica de funcionament interna del partit es fenomenal, a seguir lluitant!

    ResponElimina
  13. Us deixo un enllaç on es parla de vosaltres i la vostra inserció sobre el tema de les gravacions.
    Salut.

    ResponElimina
  14. Anònim, si per mostrar el que passa amb dades, documents, fotos, videos i gravacions, tú dius ficar merda, doncs a ficar merda a carretades. No ens apropem a ningú, se'ns apropen, perquè mai hem demanat res a ningú.

    I entens molt malament que parlem amb Verds o Roigs. No es pot donar barra lliure a cap govern. Mai. A veure si trobes unasola linia on diguem "si us plau, voteu a X" al blog, ni una sola en 4 anys.

    ResponElimina
  15. http://calafelldigital.cat/noticia.php?idNoticia=ec13e4a1b5b0385c42e971224b72e421

    ResponElimina
  16. Si ets un indignat, creus en la Política? Penso que tot el que escrius es personal, li tens una enveja terrible. Fa poc et vaig veure amb la “querida” a la porta de l'Ajuntament, demanant alguna cosa, suposo?? de visita ............ no es la primera vegada..... No et convé la Sonia.

    ResponElimina
  17. Me llama la atención que ELS y JJ digan en algunos blogs que las grabaciones están manipuladas. Pero ya no aparece ELS intentando meter mierda, su jefe le habrá dicho Niño deja el ordenador de la casa gran y deja de meter mierda. Ya no le veo por ahí con sus ruidos blancos, sus ruidos azules y su prepotencia de enchufado. ¿será porque le retaron los informáticos de la Negra a tener webetes de sentarse a dar la cara y demostrar sus afirmaciones? y no los tuvo, claro que no.

    Siguen metiendo comentarios de mierda en algunos blogs, como este anónimo de las 23:57 A Pere no sé quien le conviene pero tú deja los alucinógenos porque te están licuando el cerebro. El JJ critica que algunos queramos seguir en el anonimato, como el "subnormal" de Doc (esto sí es denunciable) o yo, que pongo datos como oposición (¿qué quiere que ponga, que Chulivella es un superhombre?)

    Y ahora tenemos ya a Joan Ignasi Sánchez por aquí ¿cobrará? ¿cuanto cobrará? Doy algunos nombres de gente de ciu y pp que no ha entrado a través de bolsa de trabajo sino a dedo, y estos datos que me los refute el regidor cósmico o quien quiera

    - ANGEL SOLE - COMUNICACIONS
    - ELISENDA PIFARRE - COMUNICACIONS
    - JORDI TARGA - JUBILADO Y FOTOGRAFO DEL REINO
    - SANDRA VINGUT - A DEDO, PROYECTO RESUR
    - MAR GINE - ASESORA PERSONAL CHULIVELLA
    - ANGEL GALLES - VIA PUBLICA, EL "DEDAZO"
    - JOAN IGNASI SANCHEZ SANTIN (pendiente de ver quién paga sus visitas antidepresivas y de asesoramiento)

    y la lista, crecerá, viendo la incompetencia general y que se nos deprimen y las declaraciones del ex-bloguero que es izquierda genuina y va a desnudar a la oposición y se ríe de los funcionarios.

    ResponElimina
  18. Anònim de les 23:57

    Sí que soc un indignat, i crec en la política. Però en la política a favor del poble i la política honesta.

    Si creus que tot el que escric és personal, és la teva interpretació, què vols que li faci, no és problema meu.

    A l'ajuntament he anat dues vegades últimament amb la "querida" (osti, quin control): i tens raó, les dues anava a demanar. El 15 de setembre, amb una instància que m'arreglessin el carrer i el 27 d'octubre a participar en precs i preguntes per interessar-me i demanar que posin el semàfor a la C31 (un procés que coneixo molt be ja que vaig participar de plé en el que es va posar a la cruïlla on hi ha la seu de CIU fa dos anys). Sí, he anat a demanar, i seguiré fent-ho.

    El terme "querida" ja no s'utilitza. Tinc anys suficients per dir-te que pertany al blanc i negre, a l'època en que AP (avui PP) s' oposava a la llei de divorci, una època en que un senyor no es podia divorciar però sí podia tenir una querida i no passava res. Jo no estic casat i no tinc una querida, vaig amb qui vull i amb qui em rota.

    Fes-t'ho mirar, va, que la propera vegada potser igual et surt millor.

    ResponElimina