dimecres, 30 de novembre del 2011

el NO-DO 2.0 de Calafell.


Un lector del bloc que, a més, és militant actiu del nostre partit, ens ha fet arribar la següent reflexió. La web municipal ha posat, també, el seu resum particular del Ple d'ahir. Entre les perles que dedica hi ha el següent: "Aquestes modificacions pressupostàries eren necessàries per poder atendre unes obligacions municipals que no es podien demorar fins l’exercici 2012, i que són conseqüència de la manca de previsió de l’anterior equip de govern encapçalat pel Partit Socialista (PSC)". O, també, el troç on diu que "Així es dóna solució, sense retallar serveis socials, al pagament de 390.609,41 euros que no estaven contemplats en l’actual pressupost per falta de previsió i d’haver fet un pressupost poc acurat per part de l’anterior equip de govern, encapçalat pel partit Socialista (PSC)".Tota una mostra de periodisme imparcial!

El nostre lector i militant ens diu: "En una web municipal com es la de l'ajuntament, que és de tots, ja està bé d'informar d'aquesta manera tant política. És vergonyós.Ni una trista rèplica de l'oposició i emfatitzant varies vegades que la culpade tots els mals es del partit socialista. Va home va!!!......".

Però el més sorprenent és el titular:
Més modificacions pressupostàries permetran pagar les factures de la llum i el transport públic.
El transport escolar ha incrementat un autocar més aquest curs, per decisió de l'actual govern. I, a més, tenen la barra de dir que és culpa nostra que hagin de pagar factures de l'autobús. Increible! un autèntic NO-DO s'ha instal·lat a Calafell. El NO-DO 2.0 d'un règim, el d'Olivella, on la tirania i les formes dictatorials controlen l'Ajuntament de forma ja descarada.

Juanjo Iglesias va titllar als mitjans de comunicació de "prensa amarilla". Quina prensa és aquesta de l'Ajuntament? De quin color seria? Premsa taronja?

I el què sembla ja d'una altra època (franquista és clar), és que des del propi Ajuntament s'enviïn comentaris al nostre bloc, fent-se passar per militants socialistes. A qui pretenen enganyar? A qui pretenen confondre? No entrarem més en aquest joc.

6 comentaris:

  1. Les declaracions que va fer ahir la portaveu de CiU al programa de portaveus que es fa els dimarts a Calafell Radio tampoc tenen desperdici. En primer lloc té la poca elegància política de dir q a les passades eleccions hi va haver un triple empat entre PSC, CiU i PP quan tothom sap que els socialistes vam guanyar. Cal saber perdre quan no es guanya senyora portaveu, no pretengui enganyar la població. També va manipular la informació quan va explicar en qè consistia la modificació de crèdit del ple. No va anomenar en absolut les partides d'alcaldia dedicades a promocio del govern q passaven a engrossar-se amb diners que l'amterior govern havia destinat a serveis socials o inclús a salut.
    Però ja ho va rematar del tot dient q el parc nadalenc es deixa de fer perquè tots els diners de la partida s'utilitzaven per acondicionat la carpa, traient importància a tot un projecte educatiu i d'oci infantil que l'entitat que ens ajudava a dissenyar-lo i organitzar-lo havia creat. No es pot enganyar a la gent d'aquesta manera perquè hi ha perill que finalment se li torni en contra.

    ResponElimina
  2. La Sra Sandra Suarez tiene varios problemas, pero uno de ellos es personal y grave. No sabe perder y no sabe reconocer que ni su alcalde ni su partido están a la altura de las circunstancias. Manipula y alarga cualquier tema, tiene graves problemas de percepción de las cosas e intenta desviar la atención intentando darle la vuelta a la tortilla, a todo lo que s ele ponga en contra suya, pero se le ha visto el plumero y la gente ahora ya no traga.
    Sra Suarez, por favor lo primero que debe hacer es cuidar su imagen y su verborrea cuando esta fuera del ayuntamiento, ya que según en que lugares la suelte puede ser un problema.Lo que más me sorprende de esta señora o señorita, es que no ha dicho ni pió del caso JJ. Quizás ni se ha enterado, o quizás prefiere no enterarse de nada. Espero que esta señora sepa rectificar y poco a poco cambie su forma de hacer, porque su manera de hacer seguro que no cambiará.
    P.H

    ResponElimina
  3. Que li expliquin a la regidora a les hores de joventut quan governaba CIU quan va costar realment la famosa pista de gel? on van anar a parar la resta d´euros? Aquest govern no te vergonya, valdria la pena tanquesin la boqueta

    ResponElimina
  4. No se li pot demanar mes a un paio com l'Angelito, no dona per mes el xaval no sigueu cruels.

    ResponElimina
  5. Si el iluminat diu que tot son supuestas grabaciones manipuladas y sacadas de contexto (anda que no li van anar be a ell les del Rion i s va callar la boca)

    Si el Chulivella diu que "anem avençant" però no se sap en que perque ni la web, ni el butlleti digital, ni la participacio ciutadana, ni el carril bici, i el Vidal ja ni parla perque millor calladet que no cagarla

    Si diu que comunicacions nomes te un regidor i no te gent contractada però hi ha l'angelito, el abuelito (fotografo), la Pifagué, i els que ja havia abans (una parella que fa anys que treballa per l'ajuntament)

    Si Olga deixa que el seu xicot llegeixi un discurs i no contesti a res i critiqui el y tú más, que es la especialitat de la Sandra Suarez, la del papi perrero

    Si el Lechuga ni es presenta al ultim ple

    Si el numero d'enxufats va creixent poc a poc i encara tenen la barra de negar-ho

    Es pensaven que tindrien una legislatura facil i en menys de 3 mesos ja tenien els veins en contra, el blog de Segur destapant-los draps bruts, l'alcalde perdent els papers, el JJ amb peticions de dimissions, i anar fent

    Jo em pregunto ¿i de que ens espantem?

    ResponElimina
  6. Donç aixó ens demostra que ens han pres el pel descaradament.Que son el que son, una coia d´interesats que només volen viure 4 anys del poble. Que les persones els importen "cero patatero", que el pare de la criatura ja sabem qui era i se li ha descontrolat que la nena hagi perdut els papers amb l´iluminat de la vida i que l´alcalde també sabem el que dona de sí (rés) així que com vaig llegir per aqui. TENIM EL QUE ENS HEM MERESCUT per donar suport a aquesta gent i als que es van deixar la pell per defensar el que no era saludable. Una vergonya el que fan, el que no fan i no sé perqueno entenc de lleis si tot aixó no es pot denunciar o fer una moció de censura perque es molt greu aquestes gravacions i un delicte pero aqui ningú fa res, només protestem. I SI ENS MANIFESTEM?

    ResponElimina