dissabte, 1 d’octubre del 2011

Nou carrer de Segur.


Uns veins de Segur, ens han fet arribar aquesta foto feta amb el seu mòbil, sorpresos per les inciatives populars d'alguns veïns de rebatejar els carrers, en senyal de protesta. En Robert i la Rebecca, com a veïns de Segur, estan a l'aguait d'aquestes "perles" que els veïns deixen als carrers, fruit de la manca de neteja, incivisme i vigilància policial que pateixen.

Ja que l'equip de govern manifesta que les campanyes de recollida de brossa són tot un èxit, que els nous contenidors també ho són i que la vigilància policial també ho ha estat i s'ha millorat molt, esperem que, ben aviat, comencin a canviar els noms dels carrers pels noms que proposa la iniciativa popular.

Per cert, aquest nou carrer rebatejat, és el carrer Pau picasso.

1 comentari:

  1. Si les persones que tenen gossos no són cívics, ja poden passar dos cops al dia a netejar el carrer que sempre ens trobarem la tifa. A veure si tots posem de la nostra part! ja sigui el gos gran o petit. Perquè jo en tinc i les recullo però si el que ve darrera no ho fa, doncs està tot fet una merda ( mai millor dit!) Crec que no és qüestió de neteja sinó de civisme.
    En un post vostre vaig llegir un senyor que deia que el passava olímpicament de portar la seva bossa de brossa al contenidor perquè sempre ho havia fet així. Em va deixar perplexe! i es queixava de la neteja però ell no contribuia a mantenir tot net. Neteja i civisme han d'anar units per les mans. Almenys és el que pensem a casa.

    ResponElimina