dimecres, 19 d’octubre del 2011

II edició taller de cuina: les postres


Avui dimecres a l'agrupació de Calafell hem realitzat la segona edició del taller de cuina, taller que ja vàrem iniciar el passat mes d'agost amb un curs de plats de cuina freda. Aquesta vegada es tractava de fer una formació de receptes de postres: bunyols de poma, crema de formatge fresc amb figues, mousse de xocolata o compota de mandarina van ser algunes de les receptes que es van preparar. La cuinera i formadora va ser la Maria Josepa Sans a la que volem agrair la seva voluntat i paciència ja que alguns dels alumnes no tenim gaire experiència en qüestions culinàries.


Aquest taller està inclòs dintre del grup de diferents activitats que des de l'agrupació estem portant a terme per tal de estimular la cohesió interna dels militants i simpatitzants i obrir les portes a totes aquelles persones externes que decideixin participar. En aquesta sessió, van assistir una vintena de persones, tant militants com ciutadans no vinculats al partit. Activitats com per exemple formacions per a nous militants, cursos d'informàtica, seminaris sobre temàtiques puntuals d'història política, etc.

8 comentaris:

  1. Jo que encara no he sopat.. i només de llegir em fa run run l'estòmac :D

    ResponElimina
  2. Felicitats a tots...!La formació permet fomentar i consolidar els valors de les persones, les seves idees, i s'establix com una de les eines fonamentals per a posar els fonaments sobre els quals les noves generacions deuen construir el futur.

    En les organitzacions, els valors permeten que els seus integrants interactuin de manera harmònica. Influïxen en la seva formació i desenvolupament com persones, i faciliten arribar a objectius que no serien possibles de manera individual.

    El Partit dels Socialiste de Calafell, ho tenim molt clar, i en aquesta nova etapa la formació en diversos àmbits serà una de les nostres eines principals de treball per a construir el futur del nostre municipi i de la comarca.
    F.D

    ResponElimina
  3. Vosaltres menjant postres i els del govern plorant com magadalenes...

    ResponElimina
  4. A la negra hi ha el menú... i, aquí, les postres.

    ResponElimina
  5. ¿Os lo habéis comido todo? ¡Que os siente bien!

    ResponElimina
  6. Buenos días.

    En primer lugar agradecery felicitar a la Josepa por el taller de postres que nos realizó en l´agrupació. No hay que obviar que todo lo que preparó estaba buenísimo, y para los/las que no somos muy amantes de la cocina fue una lección comprobar que aunque el lugar no era el adecuado y los ingredientes sencillos, la voluntad y la imaginación suplió el resto. Demostró que con voluntad, compromiso e imaginación son los principales ingredientes que hoy en día son imprescindibles para cualquier reto.
    Jose, ayer me enseñaste dos cosas: que las cosas no son tan difíciles como imaginamos y que y que tenemos que confiar en nuestras propias capacidades si sabemos utilizar las herramientas adecuadas.
    Este fin de semana voy a probar hacer la compota de mandarina. Ya te diré..

    ResponElimina
  7. Karlos (però no Arguiñano)20 d’octubre del 2011, a les 14:07

    Jajaja, bon profit.
    De veritat que anem ben servits amb els menús de la negra i les postres de la vermella.
    Aprofiteu que a uns altres se'ls està tallant la digestió.

    Són els que s'anàven a menjar el món, no? Dons en 4 mesos sembla que se'ls menjaran a ells

    ResponElimina
  8. Va ser una tarda divertida entre amics.
    Crec que tots podem aportar alguna coseta i en aquest cas va ser dolça!
    Gràcies per la vostra companyia.
    Jo estic esperant el curs del llenguatge de signes, serà molt interessant i crec que divertit.
    Ah! me'n oblidava, encara hi han mousses de xocolata al congelador de l'Agrupació.
    Que ningú agafi un empatx.
    M. Josepa

    ResponElimina