divendres, 7 d’octubre del 2011

Ahir ens van visitar els nostres Diputats a Tarragona.


Els Diputats del grup del PSC a la Diputació van assistir ahir a la jornada política que es va cel·lebrar a Calafell. A banda dels dos representants de la comarca, Imma Costa i Martí Carnicer, van assistir el seu portaveu, Josep Masdeu, i els Diputats Maria José Beltrán, Joan Antoni Brull y Antonio López. Aquesta jornada política va comptar, a més, amb la presència de Joan Ruiz, fins ara Diputat al Congrés, i Judith Alberich, fins ara Senadora a Madrid. També hi van assistir diversos caps de llista i primers secretaris de la comarca del Baix Penedès, així com un nombrós grup de regidors i militants del PSC de Calafell.

Tant el Grup de la Diputació, com la regidora Yolanda Almagro, opinen als seus blocs i fan un resum ampli de les demandes que es van fer per part del colectiu de Diputats del PSC a la Diputació.

Per Calafell, aquesta visita dels Diputats suposa un cop moral, després de les eleccions del maig passat, per encarar el futur. La jornada política cel·lebrada a Calafell, ens dóna forces per treballar, en els propers quatre anys per aconseguir l'alcaldia el 2015, amb el ple suport del Partit.

Que s'hagi triat Calafell, com la primera destinació d'aquestes jornades que el Grup del PSC a la Diputació fa pel territori, ens honora i ens dóna rellevància dins del propi Partit, en uns moments de canvis i de renovació interna. Calafell està participant de forma activa en aquesta renovació i estem molt agraïts que comptin amb nosaltres per tirar endavant aquest procés de reformar les estructures del PSC a Catalunya.

Gràcies companys pel vostre suport i recolzament. Calafell no us defraudarà!

6 comentaris:

  1. ¿Me gustaría saber si desde vuestra agrupación, se apoyaría la idea de suprimir las Diputaciones?
    El tema es que reduciríamos gastos, y ese trabajo podrían hacerlo alcaldes de la Provincia.

    ResponElimina
  2. Rubalcaba ha propuesto:

    http://www.psoetv.es/video/13827/Consejos-de-alcaldes-en-lugar-de-diputaciones/index.php

    Con ello se ahorrarán más de 1.000 políticos de las Diputaciones:

    http://www.psoe.es/saladeprensa/pressnotes/595143/page/rubalcaba-propone-sustituir-las-diputaciones-por-consejos-alcaldes-con-ahorro-1-000-millones.html

    Desde la agrupación de Calafell le damos todo nuestro soporte.

    A parte, estamos por reducir la administración pública y simplificarla hasta los extremos de Estado, Autonomía y Municipio.

    Consideramos que, el resto, incluidas las Diputaciones y Consejos Comarcales, son intermediarios que obstaculizan el proceso para que el dinero de subvenciones llegue a su destino con mayor celeridad.

    ResponElimina
  3. Entonces como quedaría el tema de las Vegurias?

    ResponElimina
  4. Las veguerías se propusieron, en su día, con el fin de substituir el papel de Diputaciones y Consejos Comarcales.

    Aún así, no fueron creadas y, el actual Govern de la Generalitat, las ha congelado. Es por ello, que no las hemos citado en el comentario anterior.

    No obstante, si la economía lo permite, serían un buen escalón intermedio entre la Generalitat y los municipios para mancomunar políticas y servicios que, ahora, no son posibles. Por ejemplo, la planificación territorial sería bueno hacerlo desde las veguerías y no desde los municipios, como es ahora.

    ResponElimina
  5. Ara que estem disposats a modificar la Constitución doncs també es pot canviar l'article de l'organització territorial de l'Espanya; perquè sinó, la vegueria no té cabuda.

    ResponElimina
  6. Di algú és capaç d'aconseguir que el PP també ho voti, cap problema!

    ResponElimina