dissabte, 5 de maig del 2012

Pel davant i pel darrera


Ja a casa i a la nit, reflexiono sobre la Diada del Primer de maig celebrada a Segur. Avui, més que mai -i veient els vents que corren- hem de reivindicar aquesta jornada, el dia dels treballadors, així com els drets socials que la societat occidental ha trigat tant de temps en aconseguir... i que els partits de dretes intenten suprimir divendres a divendres.

La festa d’enguany ha estat un dia meravellós: el temps ha acompanyat i ha possiblitat un dia de germanor i de treball en equip.

Però, com a l’obra de Benet i Jornet, hi va haver un darrere. Quan s’organitza un acte en un espai públic, se sol·licita permís a l'ajuntament. També es demana permís per a utilitzar el material, d’acord amb un protocol administratiu.

Fins aquí, tot correcte.



Però, cal un tempo per a poder fer la feina. En el nostre cas, el que va començar com una comèdia va acabar com una obra a la ”italiana”. A corre que el mon s'acaba.

Us explico de que va el xou!

Vàrem entrar la instància corresponent tot solicitant l'espai el dia 20 de març. Més d’un mes abans de l’acte. Doncs bé, fins divendres 27 d'abril, TRES DIES ABANS, el regidor Juan Jose García no va fer el decret on constaven totes les condicions per poder celebrar l'acte, just quan pràcticament no teníem temps per poder complir les condicions. És casualitat?

Potser tenia molta feina? Potser el departament esta saturat de feina?

Podia ser.



El que més em va sorprendre és que al decret s’explica que l'informe del tècnic, que és el que dona més feina, és del 26 de març. Tot això en fa pensar que el regidor te moltíssima feina i va necessitar un mes per respondre.

O, molt pitjor, que els representants locals del PP, imitant els seus companys del govern de Madrid, també volen deixar-nos sense el Dia del Treballador i sense totes les reivindicacions que els moviments obrers tant han lluitat per aconseguir.

Sort que a la fi, hem tingut un bon final. 



Maria Josepa Sans
Secretària d'Activitats de l'Agrupació Socialista de Calafell

3 comentaris:

  1. També han anat dient per Segur ( el yayu i cia) que encara que el preu eren cinc euros, s´havia de pagar les taules i les cadires, i aixó és mentida. No saben que fer per desprestigiar tot el que fan els socialistes, estan obsesionats! El que tindrien que fer és posar el mateix esforç en fer les coses bé pel nostre poble i no en controlar el que fa l´oposició.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Deben estar aburridos teniendo en cuenta que no tienen proyecto. Hasta que no se levantan por la mañana no saben qué tienen que pintar, plantar, bombilla que cambiar... el resto del tiempo maquinan y desprestigian. Hay que reconocer que ésto último lo hacen muy bien, especialmente cuando hablan del pasado, pero el reciente, porque el pasado más oscuro les corresponde a ellos y, mira por dónde, es donde Calafell ha sufrido el mayor abandono, la menor inversión, el mayor deterioro y... el mayor despilfarro. El Olivella está perdiendo lo poco que le queda de coherencia, honestidad y credibilidad.

      Kata

      Elimina
    2. En lugar de estar ellos haciendo algo útil por el pueblo prefieren tirar mentiras sobre los que lo hacen de verdad. Es una pena, pero de este gobierno y de sus satélites a sueldo, como el jubilado de rostro pétreo, no puede esperarse mucho más.

      Elimina