dimarts, 2 de setembre del 2014

El PSC "escenifica" que l'esport a les platges és una possibilitat de futur per a Calafell


El PSC ha “escenificat” aquest passat cap de setmana que l’esport a les platges és tant una idea  per fomentar la cohesió social a Calafell com una possibilitat de futur per al municipi. El campionat de futbol platja organitzat per la Joventut Socialista i el Club Atlético Platense dins de la programació estiuenca del procés participatiu “Calafell25x25”, va congregar un nombrós públic als camps situats a la platja de Segur, al costat del Port.

El campionat va haver-se d’ajornar el cap de setmana anterior a causa de la previsió meteorològica. El retard va afectar la participació, ja que alguns equips inscrits es van excusar perquè en l’interval havia començat la temporada de futbol o els entrenaments. No obstant això, el portaveu socialista i candidat a l’alcaldia, Ramon Ferré, “s’ha demostrat que la gent jove del nostre municipi té idees i ganes de participar”.

De la seva banda, la primera secretària de la Joventut Socialista de Calafell, Noemí Espigares, ha anunciat la intenció de repetir la convocatòria l’any vinent, i en anys successius, possiblement en una altra data. “Confiem, a més, que el temps no impedeixi els joves del municipi expressar les ganes que tenen de fer coses”, diu Espigares.

La classificació final del campionat va ser la següent:

1r classificat. Morrenking
2n classificat. Shalcke temeto
3r classificat. Las risas team
4t classificat. CFL


El “Vine a la plaça”, el format estiuenc del projecte participatiu “Calafell 25x25”, ha aplegat centenars de ciutadans al voltant dels dies 25 dels mesos de juny, juliol i agost. Amb una fórmula pensada per gaudir en família, els socialistes han seguit recollint les idees i els suggeriments de la ciutadania per traçar un full de ruta local a deu anys vista. Un full de ruta que recollirà les aportacions, estarà quantificat econòmicament i tindrà prioritats establertes perquè sigui realista i viable. I serà la base del programa electoral que el PSC presentarà a les eleccions municipals d’aquí a uns mesos.

La propera jornada de participació es farà el proper 25 de setembre i dates properes. Els actes del “Calafell 25x25” es fan sempre al voltant del dia 25 de cada mes. Per assabentar-se del calendari, pot visitar-se el facebook del procés: facebook.com/calafell25x25 

Qui vulgui fer arribar idees i comentaris al PSC de Calafell també té la possibilitat de fer-ho mitjançant internet. Es poden enviar al correu electrònic calafell25x25@gmail.com; i deixar-ne com a comentaris al bloc socialistesdecalafell.blogspot.com i a les xarxes socials: facebook.com/calafell25x25


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada