dijous, 25 de setembre del 2014

Canviem les dates del 25x25 d'aquest setembre

Aquest dimarts i dimecres, 23 i 24 de setembre, havíem de fer diferents activitats del procés participatiu "Calafell 25x25". Totes eren activitats a l'aire lliure i les previsions meteorològiques ens van aconsellar suspendre-les. Després, ja ho sabeu, passa el que passa, que igual no plou..., però quan ho has de decidir no pots estar segur.

Per això, hem decidir traslladar aquestes activitats a la setmana vinent. En concret, al dimarts i dimecres, que seran dies 30 de setembre i 1 d'octubre. En concret, el que farem serà el següent:

Dimarts, 30 de setembre
A les 10 del matí: estarem al carrer Sant Pere, a la placeta que hi ha al costat del pas de la via del tren, a la banda de mar, amb el nostre punt informatiu per fer enquestes.

Dimecres, 1 d'octubre
A les 9.30 del matí: estarem a l'entrada del pavelló poliesportiu "Jaume Vilamajó" de Segur, per fer enquestes.
A les 5 de la tarda: el punt informatiu estarà al costat de la Confraria de Pescadors, al passeig marítim de la Platja, per fer enquestes.

Recordeu que, a més d'omplir l'enquesta del "Calafell 25x25", podeu parlar amb els regidors i la gent del PSC i amb el nostre portaveu i candidat, Ramon Ferré, per donar idees, fer suggeriments...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada