dissabte, 20 de setembre del 2014

La JSC de Calafell recull una gran quantitat de material escolar per a les famílies necessitades


La Joventut Socialista de Catalunya (JSC) de Calafell ha aconseguit recollir una gran quanitat de material escolar en la campanya que ha realitzat durant la primera quinzena de setembre. Aquest material es destinarà a famílies necessitades del municipi, que no poden fer front a aquestes despeses escolars, i es distribuirà mitjançant les associacions de mares i pares d’alumnes, a les quals s’ha fet el lliurament.

Les donacions s’han produït al llarg de tota la campanya de recollida, però especialment en la màsterclass de zumba i ball en línia que la JSC va organitzar el passat 13 de setembre. Sota el lema “Vine, balla, salta i ajuda”, aquesta activitat va congregar un centenar llarg de persones al Port de Segur de Calafell. Els joves socialistes manifesten el seu agraïment públic a totes les persones que han col·laborat en la campanya.




La campanya ha tingut l’objectiu de donar el màxim suport a les famílies calafellenques que es troben amb greus dificultats per comprar material escolar per al seus fills, com a conseqüència de la crisi, l’augment de l’IVA i les retallades de CiU i PP. Segons els joves socialistes calafellencs, a la crisi s’hi ha sumat l’austericidi de les polítiques conservadores, que ha provoat patiment i desesperació a molts nuclis familiars. La JSC, amb aquesta acció, ha volgut recordar que està al costat dels que més ho necessiten i que multiplica i multiplicarà els seus esforços per ajudar-los.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada