dissabte, 6 de setembre del 2014

Masterclass de zumba i ball en línia per recollir material escolar, dins de la campanya de la JSC de Calafell


La Joventut Socialista de Catalunya a Calafell ha organitzat una masterclass de zumba i ball en línia per dissabte vinent, 13 de setembre. L'acte tindrà lloc a partir de les 6 de la tarda al Port de Segur de Calafell. L'activitat és gratuïta, però es demana a tothom que vulgui participar que porti material escolar, ja que la Joventut Socialista està recollint-ne dins d'una campanya per ajudar les famílies necessitades del municipi.

Aquesta campanya engegada pels joves socialistes es prolongarà fins al 15 de setembre, coincidint amb l’inici del curs. Té l’objectiu de donar el màxim suport a les famílies calafellenques que es troben amb greus dificultats per comprar material escolar per al seus fills, com a conseqüència de la crisi, l’augment de l’IVA i les retallades de CiU i PP.

El més peremptori són bolígrafs, folis, colors, retoladors, llapís..., però en general qualsevol altre material que pugui donar-se serà ben rebut. El material recollit durant la campanya serà lliurat a les AMPA, perquè el distribueixin a les famílies.

Tothom pot participar-hi, fent una donació de material escolar tant nou com usat en bon estat. La donació pot fer-se al local del PSC, al costat de l’estació de tren de Segur de Calafell (carrer Llobregat, 15), entre l’1 i 15 de setembre, de dilluns a dijous, de les 18 a les 20  hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada