dissabte, 26 de juliol del 2014

El PSC també consulta el full de ruta del municipi als banyistes de la platja


El PSC de Calafell ha portat aquest 25 de juliol a les platges del municipi el procés participatiu  “Calafell 25x25”. El candidat a l’alcaldia, Ramon Ferré, i un grup de militants de la Joventut Socialista de Catalunya han anat la platja de Segur de Calafell per fer l’enquesta del procés als banyistes, tant els locals com els turistes, tot preguntant-los què millorarien del municipi o què hi troben a faltar.

Els socialistes de Calafell volen sumar totes les aportacions que sigui possible per enllestir un full  de ruta a deu anys vista. Aquest full de ruta, que estarà quantificat econòmicament i tindrà prioritats establertes, serà la base del programa electoral que el PSC presentarà a les eleccions municipals.





“Estem trepitjant carrer al màxim, fins i tot en ple estiu. I no es tracta exactament d’escoltar, com sovint deia la vella política, sinó de fer que sigui la gent qui decideixi realment”,   explica Ferré. “Que decideixi què es farà i què no es podrà fer, què es farà primer i què haurà d’esperar...”, afegeix.

El portaveu socialista i candidat a l’alcaldia ha dit també que “la participació no serà només una eina electoral. Serà la forma de governar l’Ajuntament. Els ciutadans podran decidir el destí dels seus impostos, no com ara, que no saben com es gasten”.

Dins del procés participatiu previ a les eleccions, els socialistes calafellencs impulsen aquest estiu, sempre al voltant del dia 25 de cada mes, activitats a les places del municipi. Són activitats pensades perquè tothom pugui dir la seva, tot gaudint-ne a la vegada en família. Mentre els infants poden fer un taller de jocs o manualitats o berenar, els adults poden contestar el qüestionari que el PSC ha preparat amb les principals qüestions a debat pel futur del municipi i parlar amb els regidors i amb el candidat a l’alcaldia.

Aquest cap de setmana hi haurà activitats d’aquest tipus a la plaça de Catalunya, al nucli del Poble; a la plaça Mediterrani, al nucli de Segur; i a la urbanització Mas Romeu. Podeu consultar el detall d’horaris al facebook del procés: facebook.com/calafell25x25




Qui vulgui fer arribar idees i comentaris al PSC de Calafell també té la possibilitat de fer-ho mitjançant internet. Es poden enviar al correu electrònic calafell25x25@gmail.com; i deixar-ne com a comentaris al bloc socialistesdecalafell.blogspot.com i a les xarxes socials: facebook.com/calafell25x25

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada