dimecres, 17 d’octubre del 2012

Passos ja!


Us avancem el contingut del nostre article que es publicarà en el proper butlletí municipal de l'Ajuntament i que parla sobre la necessitat dels passos soterrats per travessar la via del ferrocarril al seu pas pel nostre municipi:

El tren s’ha endut a la Petra, una nova víctima de la inseguretat del traçat de la via del ferrocarril al seu pas pel nostre municipi. Des d’aquí, el nostre més sincer condol als seus familiars i amics. D’altra banda, anunciar el nostre recolzament total a les mobilitzacions veïnals que es facin per tal de reclamar solucions immediates a aquest problema, com la construcció d’un pas soterrat al carrer Pisuerga que tant es reivindica.

Denunciem l’actitud d’Olivella quan manifesta: "si tuviéramos que hacer un minuto de silencio por cada muerto que hay en el municipio iríamos apañados" o "Petra ha sido víctima de su propia imprudencia". Són paraules impròpies i inoportunes d’algú que és alcalde del seu municipi, cal tenir més sensibilitat.

Ens van anunciar, al gener, que hi havia el compromís d’ADIF de fer un pas a Segur i, ara, ens diuen que no hi ha ni tant sols un conveni ni un acord. Tot segueix igual! Però, el cert és que el PSC va deixar encarregat el projecte d’un pas, per anar avançant en la seva materialització, i l’actual govern ho va aturar tot, posant la responsabilitat en mans d’ADIF. Demanem a l’alcalde que continuï el projecte i l’acabi, per tal d’ accel·lerar un procés que sembla estar aturat. Tots volem passos ja!

El PSC farà una esmena en els pressupostos de l’Estat, demanant que es posin els diners per la construcció del pas soterrat de Segur. Esperem que CiU i PP siguin sensibles al tema i l’acceptin! També, per tal de fer més pressió, els nostres diputats a Madrid faran una pregunta al Congrés per saber com està el projecte, la partida i la construcció del pas que tant es reclama. No podem tolerar més els enganys de l’alcalde ni d’ADIF en aquesta qüestió que s’ha convertit en prioritària per Calafell i, especialment, per Segur.

2 comentaris:

  1. Y porqué no preguntan sus diputados qué ha ocurrido con la partida de un millón y medio de euros que estaba asignada al paso de la calle Pisuerga? Por qué se cambió y a petición de quién? Y dónde se ha acabado construyento un paso con ese dinero (que no es Segur)? La cosa tiene miga, mucha miga, sobre todo quién pidió a Adif que el paso se hiciera en otro sitio, por allá en el Vallès Oriental.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues vaya con los de Montmeló, aquí no tenemos ni monte ni melón, ni sé si les serviría un "melón" como alcalde o una cabra que tira al monte, de eso sí tenemos en Segur.

      Elimina