dijous, 18 d’octubre del 2012

Crida a la mobilització


Des del PSC de Calafell donem suport a les manifestacions ciutadanes que es duran a terme els propers dissabtes 20 i 27 d'octubre, de 17:00 a 19:00 hores, al carrer Baixador de Segur, cantonada amb el carrer Pisuerga, en motiu de demanar a l'alcalde i a ADIF que actuïn de forma immediata per tal de garantir la seguretat dels veïns al creuar la via del ferrocarril. Per això fem una crida a tots els militants i simpatitzants per que vinguin a donar suport a la manifestació organitzada per les associacions de veïns de Segur!

Al mes de gener, l'alcalde anunciava un acord amb ADIF per a l'execució d'un pas soterrat de vianants a l'alçada del carrer Pisuerga. Amb el temps, s'ha demostrat que aquest acord era paper mullat i que havien enganyat els ciutadans. Ara ja no hi ha marge d'error ni d'engany, l'alcalde ens ha mentit a tots i hem de manifestar-nos per condemnar aquest fet.

També hem de manifestar-nos per que ADIF actuï en conseqüència i vegi la importància i la prioritat de la construcció d'un pas per creuar la via a Segur.

Per tots aquests motius, el PSC es suma a les mobilitzacions organitzades pels veïns i crida a tota la seva militància a venir a la manifestació els propers dies 20 i 27 d'octubre. No hi falteu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada