dissabte, 14 de juliol del 2012

Ja n'hi ha prou!


El PSC demana l'exempció de peatges en el Baix Penedès. La diputada Núria Segú ha presentat una proposta de resolució en el Parlament en la que es proposa bonificar el 100% del cost dels peatges pels usuaris habituals del Baix Penedès.

La comarca on estem és la més castigada pel creixement demogràfic dels últims anys i per l'atur, ara. També és la comarca amb més mobilitat ver l'àrea metropolitana de Barcelona, sobretot per motius laborals. A tot això, se li suma la manca d'alternativa a la C-32 per fer aquests desplaçaments a Barcelona. L'actual C-31 s'ha convertit, amb els anys, en una travessera urbana. El retard en la construcció de l'autovia alternativa a la N-340 que ha de configurar el corredor del Mediterrani també és part de la problemàtica.

Mentrestant, els residents al Baix Penedès i, també, aquells qui tenen la segona residència a la comarca, paguem els peatges més cars de tot Catalunya. És una injustícia enorme que unes infraestructures creades pels desplaçaments de llarga distància les estem finançant els que fem desplaçaments de curta o mitja distància.

Per tant, des del Baix Penedès donem suport a la iniciativa del PSC en el Parlament, però també demanem que es posi fil i agulla a que l'altenativa a la N-340 sigui una realitat el més aviat possible. Aquestes dues propostes solventarien la mobilitat del Baix Penedès, especialment, amb Barcelona, però també ens conectarien al corredor del Mediterrani i obririen noves oportunitats a la comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada