diumenge, 17 de juny del 2012

Balanç als tres nuclis


El Grup Municipal Socialista a l'Ajuntament de Calafell va voler fer balanç d'un any de mandat (CiU-PP) a l'Ajuntament de Calafell. Per això va organitzar tres actes públics a la Platja, al Poble i a Segur. El primer d'ells va tenir lloc dilluns 11 a les Dependències Municipals de la Platja, que es van omplir per escoltar el portaveu socialista, Ramon Ferré. El segon, al Celler de Cal Bolavà va ser dimecres. I el darrer, dijous, en el pavelló Jaume Vilamajó de Segur.


Els tres actes van tenir un seguiment important de ciutadans que volien informar-se de l'actualitat municipal i dels problemes que afecten el municipi. El portaveu socialista va explicar la situació econòmica de l'Ajuntament, amb dades i gràfiques, manifestant que no és tant dolenta com diu l'equip de govern haver-se trobat. És més, el portaveu Ramon Ferré va manifestar que en la comparativa amb la majoria de municipis de Catalunya sortim molt ben parats, tot i la situació de crisi econòmica global. Per acabar aquest apartat, Ferré va dir que l'Ajuntament havia de fer un esforç més gran i apostar en polítiques d'ocupació per tal de fer minvar la pobresa i l'atur al municipi.


A cada un dels nuclis, els actes van servir per parlar dels temes que afecten a cada un d'ells. Així, a la platja, es va parlar del nou mercat municipal. La imprudència de l'alcalde ha fet que les obres comencessin més tard i ha posat en perill una inversió de 6'3 milions d'euros que feia Mercadona al nostre municipi. També es va comentar que el Passeig Marítim no ha entrat en els pressupostos de l'Estat i, per tant, haurà d'esperar a fer-se realitat. Així mateix, també es va criticar el govern per haver perdut una subvenció de 700.000 euros de l'ACA (Agència Catalana de l'Aigua) que hi havia per l'obra del Passatge Sant Antoni, fruit d'una mala gestió.


Al poble es va parlar del Pla de barris i dels canvis partidistes que hi ha hagut al front de la seva direcció. També es va explicar en detall el funcionament de les subvencions per rehabilitació d'immobles i comerços. Però es va destacar la mediocritat i la paràlisi que ha posat el govern en el projecte del Pla de Barris del nucli antic de Calafell, modificant el projecte de museïtzació del castell i donant per impossibles alguns dels projectes que en ell hi havia, com al contrucció d'un centre cívic al Sindicat.



A Segur, es va parlar de la mala política en matèria de seguretat ciutadana que està portant a terme l'actual govern. En un any, s'han produit canvis importants dins el cos de policia i en el tracte cap als agents que realitzen aquest servei. També es va parlar de la irresponsable planificació urbanística, fent marxa enrere en l'edificabilitat de Segur platja i permetent, de nou, que es massifiqui de forma indiscriminada. I, per últim, també es va fer una crítica al retard en la construcció dels equipaments com el nou Institut i el nou CAP de Segur.

2 comentaris:

  1. Parlant d´alguns partits del Calafell Cup 2012 podem destacar les semifinals entre el Museros y el Calafell. Un partit que van guanyar els Calafellencs per 2 a 0 amb una gran primera part. Primer el nº 10 amb una gran definició i després el nº 7 van sentenciar el partit. Els visitants apenes van crear perill a excepció del segon temps en alguna jugada aillada.
    També van jugar el Segur de Calafell infantil front al Museros. Un gran chut desde fora de l´area, una errada del porter visitant i un gran chut de falta directa van possar el 3 a 0. El Museros va apretar en el segon temps possant el 3 a 1. Els valencians van sequir atacant i van consequir empatar el partit. Ja en penaltys el Museros va guanyar aquesta semifinal per 4 a 3 als de Segur.
    En categor a benjamí el guanyador del torneig va ser el Museros al imposarse al Espanyol.
    Més tard venia el plat fort de la jornada amb la final aleví entre el Calafell i el Pineda de Mar. Els locals començaren millor i en el minuto 2 el jugador 10 definia per l´esquerra i adelantaba als locals encara que una gran falta possaba el tables per al Pineda. El primer temps va ser de domini calafellenc però el segon temps va ser per als de la Pineda amb un larguero i un baló que va traure el defensor calafellenc de baix els pals. Van tenir que arribar als penaltys i els de Pineda no van fallar guanyant per 4 a 1 i sent el campeons del Calafell cup categoria aleví.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estupenda crónica deportiva, ahora la remites a la regiduría JJ de deportes para el blog de punto pelota de Calafell.
      Un saludo

      Elimina