dilluns, 4 de juny del 2012

Dolors Carreres repeteix com a cap comarcal del PSC


La cunitenca Dolors Carreres ha aconseguit el recolçament unànim dels militants socialistes del Baix Penedès per encapçalar l'executiva comarcal del PSC en aquesta comarca. L'elecció es va produir el dimecres passat, dia 30 de maig, al Centre Cívic l'Estació d'El Vendrell. Molts militants de les diferents agrupacions de la comarca van omplir la sala per escollir la nova executiva comarcal que representa la unitat i el consens dins el PSC del Baix Penedès.


L'agrupació de Calafell va voler donar suport i reconèixer l'esforç en mantenir actiu el partit i en el treball de presència a la majoria de pobles de la comarca que la Dolors ha aconseguit en aquests quatre anys en el càrrec. Per això, la delegació de Calafell va voler immortalitzar el moment i donar la cara per una persona que ha lluitat contra moltes adversitats i ho ha donat tot pel partit de forma totalment altruïsta. La Dolors ha demostrat que estima el partit i nosaltres li hem demostrat que l'estimem.


A més, l'executiva comarcal compta amb la representació de tres membres de l'executiva calafellenca. La Noemí Espigares, com a secretària de JSC a la comarca, la Yolanda Almagro, com a secretària d'educació de la nova executiva, i el Ramon Ferré, com a portaveu i secretari de comunicació i xarxes socials. Per tant, Calafell hi és molt ben representat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada