dimecres, 10 d’agost del 2011

30 militants de Calafell presents a Can Corbella.



Sembla que ens vàrem posar d'acord, 30 anys de sopars a Can Corbella i 30 representants de l'agrupació socialista de Calafell presents al mateix. El sopar tingué lloc el divendres passat, dia 5 d'agost. Aquesta xifra és la més alta en participació des de Calafell dels últims anys.

Alguns de nosaltres vàrem poder parlar amb l'expresident de la Generalitat i actual primer secretari del PSC, José Montilla. També ho vàrem fer amb altres noms ilustres del partit, com Josep Maria Sala, Joan Ruiz o Xavier Sabaté.

Cal agraïr, un cop més, a l'agrupació que organitza el sopar (la del Vendrell) i, també, als amfitrions (la familia Corbella) que, com cada any, ens ofereixen els millors peus de porc i la millor sípia amb patates que podem degustar a la comarca.

Us passo l'enllaç per a veure un resum del què es va dir al sopar. Vàren intervenir: Ernest Benito (Diputat al Congrés), Dolors Carreras (Primera Secretària Comarcal), Martí Carnicer (Cap de llista pel Vendrell) y José Montilla (Primer Secretari del PSC).



1 comentari:

  1. Un de cada cinc assistents era de la nostra Agrupació. Va ser tota una demostració de l'empenta dels socialistes calafellencs, sense cap mena de dubte. A més d'una vetllada molt agradable entre companys i amics.

    ResponElimina