dilluns, 27 de febrer del 2023

Dues terceres parts de les inversions municipals d’enguany aniran a Segur


És un tòpic sentir dir que al nucli de Segur l’Ajuntament no hi fa res. És cert que, històricament, Segur havia estat la Ventafocs del municipi. Però en els dos mandats consecutius que portem governant, des de 2015 cap aquí, això ha canviat.


En aquest període, hem impulsat prop de 60 grans actuacions al nucli, que han significat una inversió que supera els 30 milions d’euros. Potser s’aprecia poc, per les dimensions enormes de Segur i perquè el seu punt de partida estava més enrere. Però les xifres parlen clarament i, a més, es veuen al carrer.


Ja voldríem córrer més, és clar, però amb els recursos disponibles hem d’anar fent any rere any, incansablement. I el compromís que demostrem amb Segur no és tan sols una xifra total, sinó quina part de l’esforç inversor municipal hi dediquem. Aquí queda encara més clar el grau en què n’estem de compromesos amb Segur.


Per això, el pressupost municipal d’aquest 2023 preveu que dues tercers parts de les inversions de l’Ajuntament siguin per a Segur. De sis milions en el conjunt del municipi, quatre milions seran a Segur. Amb aquests diners, podrem continuar i acabar les obres iniciades l’any passat i començar-ne de noves. Venen mesos de moltes obres, però estem segur que una immensa majoria acceptarà de bon grat les molèsties, per les millores i transformacions que veurem en amplis sectors del nucli.


Per tant, ja sabeu... Quan us diguin que a Segur no s’hi fa res, ens podeu ajudar responent amb aquestes quatre dades bàsiques que us hem explicat?




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada