dijous, 16 de febrer del 2023

Aprovat el pressupost 2023


Avui, hem aprovat el pressupost municipal pel 2023. És el pressupost amb una major inversió de la història, en el nucli de Segur (el 66% de la inversió total). Però, és un pressupost molt important, perquè permet engegar les obres de remodelació integral dels carrers de Segur Platja, entre els carrers Rin i Loira, de més de deu milions i mig d'euros. Sorprenentment, UAM hi ha votat en contra.

A més, el pressupost permet convertir el torrent de la Casa Nova de Segur en un Parc urbà que travesserà tot el nucli de sud a nord. Aquesta inversió es va acordar amb En Comú Podem, l'any passat. Més de 700.000 euros per a fer del torrent un espai verd urbà.

#ASegurShiViuBé


La inversió permetrà acabar completament el Parc de Mas Mel, dotant amb més d'un milió d'euros la partida del Parc que van demanar els veīns en els dos dels darrers pressupostos participatius. Aquest import permetrà acabar la totalitat del Parc que ja té les obres encarregades i que començarà en les properes setmanes.

En el pressupost 2023 hi ha la dotació econòmica per a fer la nova cuina de l'escola Vilamar, els 500.000 euros dels pressupostos participatius pel 2023 que permetran dur a terme les 3 propostes guanyadores (arranjament Rambla Nova, camí entre Calafell Parc i Valldemar, camins rurals i senyalètica), una nova deixalleria municipal i millores en la xarxa en alta de clavegueram i la Depuradora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada