dilluns, 5 de desembre del 2022

A Segur hi hem fet 63 grans actuacions del 2015 ençà


 

Fa gairebé vuit anys que vam prometre que ens hi deixaríem la pell, i això hem fet. Ha arribat l'hora de fer balanç i de mirar enrere, veient tot allò que hem fet durant tot aquest temps. Cal posar en context d'on veníem, amb un Segur que era la ventafocs del municipi i on la inversió no es veia massa, fent bo allò que es diu tant de que “tot es fa a Calafell” o allò altre de que “a Segur no es fa res”.

I el balanç a Segur és per estar-ne orgullós. De 2015 cap aquí, hi hem realitzat 63 grans actuacions. Estem parlant d’obres d’entitat a carrers i voreres, de la millora del medi ambient, de l’obertura de Segur al mar i la revitalització del Port, d’un salt endavant important en comunicacions i transport públic, o de la creació de nous equipaments i serveis, educatius, sanitaris, per a la gent gran, per a crear ocupació...

Alguna d’aquestes actuacions fins i tot han posat Segur com a referent científic de nivell internacional. I referent també de disciplines artístiques contemporànies, gràcies a noves programacions culturals que hi tenen la seu. Qui ho havia de dir? Doncs és així.

De promig, cada mes i mig des de juny de 2015 s’ha engegat algun gran projecte a Segur. Això, a més del fet que Segur s’ha beneficiat de fets importants d’aquests dos mandats en el conjunt del municipi. Per posar només un exemple, la municipalització de serveis, que ara es gestionen més eficaçment, té un efecte molt positiu en els nuclis, com Segur, que partien de més enrere.

I havent baixat l’IBI un 10%, i havent hagut d’encarar una pandèmia, diferents crisis econòmiques i l’augment dels preus de tot, a Segur s’hi ha invertit més que mai. Hem estat capaços de fer-ho.

De feina per fer en queda molta. Ningú no diu el contrari. I ja hi estem treballant. En els propers mesos començaran un seguit d’altres grans actuacions, amb la inversió més alta que s’haurà fet mai al nostre municipi. Continuarem transformat Segur, prioritzant els barris que tenen més habitants o que poden esdevenir motor econòmic per a assolir un barri més pròsper, però arribant de mica en mica a tot arreu.

Avui, Segur és un nucli on es viu millor que fa 8 anys. Hi ha moltes raons que ho expliquen, i aquí n’hem explicat unes quantes. En el futur, amb els projectes que els socialistes impulsem des de l’Ajuntament, s’hi viurà cada vegada millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada