dimarts, 14 de maig del 2019

Programa electoral (2) #Municipals2019


Més qualitat de vida als barris: seguirem fent-ho

A Calafell encara passen coses que cal canviar. Per exemple, hem de millorar la qualitat de vida als barris, procurant a més trencar els desequilibris i greuges històrics. Hi ha molta feina a fer en la millora de carrers i en la mobilitat, però també per fer els equipaments que cohesionen els nuclis, barris i urbanitzacions i que encara falten. I per millorar el transport public, indispensable en un municipi com el nostre. Aquestes són les nostres propostes per al proper mandat:

Al Poble, acabarem la remodelació del carrer jesús i faram de vianants, a les tardes, la Plaça de Catalunya. A la Platja, millorarem els carrers de l’illa de vianants, convertirem en rambla el Passatge de Sant Antoni i farem un pas de vianants sota la vida per connectar el carrer del Carme ambmb l’aparcament del Blanquet. 

A Segur, remodelarem els carrers entre la via i la carretera, farem un nou pàrquing gratuït prop de l’etació, construirem passos de vianants sota la via als carers Rin i Xúquer, tirarem endavant un segon pla de voreres i continuarem amb el pla de xoc contra les inundacions. A les urbanitzacions, farem un pla de voreres, millorarem els accessos a l’Alorda, Bellamar i la Ciutadella, i construirem un pas sota la vida a Mas Mel per connectar la platja amb el multicinemes.

Pel que fa equipaments i accions que milloren la qualitat de vida, completarem la xarxa de centres cívics amb els Mas Romeu i Valldemar, implantarem plans de mobilitat a totes les urbanitzacions, instal·larem càmeres de seguretat als accessos i seguirem bregant per una millora generalitzada de les telecomunicacions. I tirarem endavant una nova ampliació de l’horari del transport urbà, que començarà a funcionar a les 6 del matí i acabarà a les 12 de la nit. Aquesta ampliació facilitarà anar i tornar de la feina, o a estudiar, als milers de persones que es desplacen a diari des de les dues estacions de tren del municipi. I fins i tot gaudir del lleure fins a la mitjanit en transport públic.

Totes aquestes propostes es complementen amb unes altres que tenen com a eix la sostenibilitat i la sensibilitat cívica i cap als animals. Fomentarem el reciclatge, tot replantejant la recollida de residus i crearem un servei de vigilància per a reduir els excrements de gossos i la brossa llançada al carrer. I a més, crearem un centre d’acollida per a gossos i un per a gats, a més de nous espais canins a cada nucli. I consolidarem les accions en pro dels animals: la regidora de Qualitat de Vida Animal, el projecte PetFriendly...

De feina n’hi ha molta, però la nostra disposició és màxima. Com s’ha vist en el mandat que ara acaba, ens hi hem deixat la pell, com havíem promès. Ara diem que seguirem fent-ho. Ens seguirem deixant la pell per canviar les coses que mai no canviaven i que ja estant fent-ho.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada