dimarts, 14 de juny del 2016

Resum de la sessió plenària d'avui


Aquesta tarda s'ha celebrat una sessió plenària extraordinària per a demanar una subvenció als fons FEDER europeus per a la rehabilitació de la Masia de Cal Rion. El projecte valorat en 1.715.889,20€ més IVA, inclou la rehabilitació de la masia, la ubicació d'una nova oficina de turisme al nucli antic, la seu de l'OAM (Organisme Autònom Municipal) Fundació Castell de Calafell, un espai per a l'anàlisi i exposició del patrimoni històric de Calafell, l'oficina comarcal d'habitatge, l'oficina comarcal d'atenció al consumidor, el servei integral d'atenció a la dona (SIAD) i aules i espais de formació per a adults i altres cursos de formació per a aturats.

En definitiva, un projecte que posarà en valor el nucli històric i donarà contingut a una masia que, recentment, ha passat a ser patrimoni de l'ajuntament. La votació ha estat de 10 vots a favor (PSC, PP, UAM i C's) i 10 abstencions (CiU, CUP, ERC i RNA). Alguns grups de l'oposició no s'han sumat als vots a favor, excusant-se en què no han pogut participar en el projecte. L'equip de govern ho ha justificat pel poc marge de temps de què s'ha disposat (la sol·licitud s'ha de presentar abans del dimecres).

1 comentari:

  1. Aquesta tarda una nena petita de uns 10- 12 anys acompanyada de militants d'un altre partit ha tallat la pancarta de el psc posada a la allá de la renfe devant de la pastisseria principal de la platja de calafell per possar les seves propagandes el meu telf es 673029325.. espero resposta nomes per saber si heu llegit... gracies

    ResponElimina