diumenge, 7 de desembre del 2014

Olivella, l'alcalde dels cotxes


El període de govern de l’alcalde Olivella passarà a la història com el que s’han fet més aparcaments de la història. Començava dient que no hi havien diners per a fer coses, cosa que era fals i es va demostrar en l’auditoria que ens va costar a tots els ciutadans uns 40.000€. A darrera hora, s’ha desvetllat i ha espavilat un xic perquè vénen eleccions i ha de fer veure que fa coses (Passeig Marítim, Institut de Segur, Centre de dia,...). Però, el què més ha fet en quatre anys han estat APARCAMENTS!

Per aquest motiu, ja molts calafellencs el coneixen per “l’alcalde dels cotxes”. Evidentment, els aparcaments també són importants. Però, en les enquestes que hem fet als ciutadans, dins el procés participatiu Calafell 25x25, eren els equipaments menys sol·licitats.

S’ha arranjat el del mercat de la Platja, el del Blanquet i el de l’antic Hotel Segur. En aquests tres ja s’hi aparcava, simplement ara s’aparca millor. El del Blanquet ha estat possible gràcies a l’adquisició dels terrenys que va fer l’anterior Consistori. Però, Olivella s’ha queixat, fins i tot, d’haver de pagar més per les expropiacions, ja que els propietaris han recorregut al Tribunal pel just-i-preu. El de l’antic Hotel Segur es va aconseguir gratuïtament gràcies al POUM, amb el vot en contra d’Olivella.

Tant el de l’antic Hotel Segur com el que s’ha fet en el solar del carrer Torredembarra, estan en solars que van destinats a fer habitatges de protecció social. Per tant, Olivella ja ha donat per tancat no fer-ne en aquests solars mentre ell continuï d’alcalde.

L’aparcament de la Bòbila es finança amb el Pla de Barris que va aconseguir l’anterior govern (PSC). No obstant, la gran extensió d’asfalt pot suposar perjudicar la visió que es té des del castell, des d’on es veurà una gran esplanada negra plena (o buida) de cotxes. En canvi, un espai proper que utilitzen els pares dels nens de l’escola del Castell per aparcar, seguirà sense arranjar-se.

I, per últim, l’anunciada pavimentació electoral dels aparcaments annexes als pavellons, el Joan Ortoll i el Jaume Vilamajó. Força gent ho reivindicava, però que no té en compte les necessitats d’ampliació que tenen els equipaments esportius del municipi.

Per tant, una improvisació que demostra que l’alcalde Olivella no tenia, ni té, projecte. I que, enlloc de governar per les persones, ha governat “pels cotxes”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada