divendres, 19 de desembre del 2014

Emotiu homenatge a la figura de Carlos Barral


L'agrupació socialista de Calafell ha celebrat aquesta nit el tradicional sopar de Nadal. En aquesta ocasió s'ha commemorat el 25è aniversari de la mort de Carlos Barral, reconegut editor, poeta i polític que ha estat un dels personatges més il·lustres que han passat per Calafell. És per això, coincidint amb l'any Barral, que el PSC de Calafell ha aprofitat per reivindicar i donar a conèixer la vessant política de Carlos Barral, com a senador i eurodiputat. El diputat Xavier Sabaté, que va coincidir amb Barral en el Senat, ha explicat diverses anècdotes del senador Barral, repassant les actes de les sessions, i ha recordat les lleis on Barral va tenir incidència a nivell polític, com la reforma de l'ensenyament o la llei de la propietat intel·lectual.


El sopar ha estat presidit per la vídua de Barral, Yvone Hortet, acompanyada per Lucio Moreno i Manel González que van coincidir en l'agrupació socialista de Calafell quan Barral i ells la van fundar.


Finalment, davant la cinquantena llarga d'assistents al sopar, la vídua de Barral ha tingut el reconeixement de l'agrupació scialista a la figura de Carlos Barral, en forma d'escultura de Roser Oter, i de ram de 25 roses vermelles, símbol dels 25 anys de socialisme sense la figura de Carlos Barral. Acompanyada de la seva filla, Yvone, la vídua de Barral ha agraït el recordatori dels socialistes de Calafell i ha destacat el creixement que ha tingut l'agrupació i el socialisme en aquests anys en el municipi, al veure el gran nombre de persones que assistien al sopar i comparant-ho amb els inicis de l'agrupació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada