dimarts, 27 d’agost del 2013

L'essència del Mercat Medieval


El XVI Mercat Medieval de Calafell torna a obrir les portes aquest dijous per la nit. La setzena edició demostra que el producte s'ha consolidat dins l'oferta cultural i turística calafellenca, però segur que encara es pot millorar. La participació dels artesans locals i d'aquelles entitats que volen col·laborar segueix fent que el protagonisme del Mercat Medieval sigui la gent de Calafell, aquest era el seu esperit inicial.

La crisi i l'oportunisme comercial que ofereix el mercat, en algunes edicions ha provocat que hi hagués un nombre excessiu de parades de restauració. També, algunes de les parades tenen poc a veure amb l'Edat Mitjana o l'època medieval. Aquests són alguns dels factors que cal tenir en compte de cara a millorar en el futur. Un major rigor en els productes que s'ofereixen i l'extensió controlada i curosa en els carrers del poble són els reptes de futur per a aconseguir una major qualitat del nostre Mercat Medieval.

Així, doncs, encoratgem a tothom a treballar-hi i a implicar-se, com sempre s'ha fet. Segur que serà un èxit de tots i totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada