dissabte, 20 d’abril del 2013

1 de Maig a Calafell


Aquest proper 1 de maig, els socialistes de Calafell tornarem a celebrar el Dia del Treballador amb més força que mai. La crisi, la situació econòmica de moltes famílies, l'atur i la desconfiança en la política com a principal mecanisme per a sortir de la crisi seran els factors que haurem de tenir més en compte en la nostra reivindicació de l'1 de maig d'enguany. La nostra proposta és la potenciació i l'aposta per les polítiques actives que generin ocupació i ajudin a trencar la dinàmica negativa en què les retallades de la dreta ens està fent anar. Cal generar riquesa mitjançant la creació de llocs de treball i, així, disminuir la diferència entre rics i pobres que, en els darrers anys, CiU i PP s'encarreguen d'augmentar.

Des de l'agrupació socialista de Calafell volem celebrar la diada del treballador amb el màxim de gent possible que vulgui solidaritzar-se amb totes aquelles persones aturades, afectades per la duresa de la crisi i en situació de precarietat o pobresa. L'1 de maig de Calafel servirà per a reivindicar tot això, celebrant una jornada lúdica i amb moltes activitats des de bon matí.

Des de les 10:00 del matí, hi haurà un esmorzar amb sardines, a la Plaça del Port de Segur de Calafell. Tot seguit, un campionat de dominó i una sèrie d'activitats de dinamització (amb balls per a tothom). El dinar començarà sobre les 14:00 hores i constarà d'un fideuà. El preu del tícket per tot plegat serà de 5 euros, amb dret a postre i tres begudes. Els nens podran gaudir dels inflables gratuïts dins el recinte de la festa. Tot plegat, un 1 de maig diferent, amb novetats que renoven una tradició que fa molts anys que es repeteix a Calafell i que els socialistes celebrem.

1 comentari:

  1. Que buena pinta tiene el plan que habeis preparado, el esfuerzo vale la pena, un día para reunirse y pasarlo bien por poquito dinero, todo un logro en estos tiempos.

    Un saludo

    ResponElimina