dissabte, 14 d’abril del 2012

Ja tenim JSC!


De nou, l'Agrupació de Calafell ja té Joventuts Socialistes (JSC)! Després de gairebé 20 anys, Calafell ja compta amb un col·lectiu format, inicialment, per dotze joves entre 16 i 30 anys que han tornat a crear les JSC de Calafell. Els socialistes de Calafell estem tots d'enhorabona per aquest esdeveniment que suposa un impuls per la renovació interna que s'ha iniciat en el partit i, especialment, al socialisme de Calafell.


La Primera Secretària de l'Agrupació de Calafell, Yolanda Almagro, ha donat la benvinguda als joves que s'han unit per formar les JSC i fer que les esquerres tinguin el futur assegurat al nostre municipi. Ells són els què han d'impulsar el canvi i la renovació interna del PSC. Yolanda els ha recordat que estar en un partit d'esquerres és per lluitar i defensar els drets socials i l'Estat del Benestar que tant de temps i esforç va costar d'aconseguir. Les dretes actuals (CiU-PP) estan retallant tot allò que el definia i els socialistes hem de tornar a ser els abanderats de la justícia social, la llibertat i la igualtat d'oportunitats per tothom.


El local del PSC de Calafell estava ple de gom a gom. La incorporació dels joves ha omplert d'orgull i satisfacció els més grans, que no han volgut faltar a la cita. Generacions diverses de socialistes s'han trobat, avui, al local de Segur per un esdeveniment històric. L'ocasió valia la pena!


Alejandro Caballero, el nou Primer Secretari de les JSC a la Federació de les comarques tarragonines i membre de l'executiva nacional de les JSC ha volgut estar present en aquesta presentació. Per ell, suposava el debut oficial en el càrrec i ha ressaltat la seva satisfacció per començar estrenant-se amb la creació d'una nova agrupació de les JSC.


Noemí Espigares, nomenada Primera Secretària de les JSC de Calafell ha tingut un record molt especial pel seu pare, qui li va inculcar els ideals d'esquerres que ella defensa. També ha tingut un record pel darrer Primer Secretari de les JSC de Calafell, en Ramiro Espiña. Noemí ha recordat que a Calafell hi ha molta tasca per fer amb el jovent i les JSC seran una eina per aconseguir una major cohesió entre els joves del municipi que siguin d'esquerres i progressistes.


En acabar l'acte, els assistents ho han saborejat amb cava i un petit pica-pica. L'ocasió s'ho valia! Cal dir que, en l'acte, hi han estat presents el Diputat, Martí Carnicer, la Primera Secretària Comarcal del PSC, Dolors Carreres, i els regidors del Vendrell i de Cunit, Kenneth Martínez i Judith Alberich.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada