dissabte, 28 d’abril del 2012

Actuació discreta


Aquesta imatge és de fa un parell de mesos. Es tracta de la pila de terra que hi havia en el solar que resta per edificar a l'illa de l'antic Restaurant "La Cucaracha", a l'Estany. Els veïns fa uns anys que suporten l'acumulació de terres de les diverses obres que s'han fet al barri de la Platja, especialment, el Passeig Marítim i el Passatge Sant Antoni.



El què havia de ser un abocament temporal, s'havia convertit en un abocador permanent. Tota mena de runa hi anava a parar, provocant l'aparició de rates i ratolins, fins i tot. I, a més, el soroll de les màquines era insuportable. Els veïns ens van fer arribar la queixa i ho vam dir en una comissió informativa d'Obres Públiques.


Després d'això, la retirada de runes ha estat important, però encara no és complerta. Hem tornat a demanar, aquest cop en el ple, que s'actuï en el solar i s'acabi de netejar. Aquesta muntanya de sorra encara molesta el veïnat i la maquinària que hi treballa segueix provocant molèsties.


Esperem que l'actuació sigui tant àgil com l'anterior i en breu puguem donar el problema per tancat! Una família sencera està patint diàriament la muntanya de sorra i no pot sortir de casa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada