dilluns, 30 de setembre del 2019

Cal Bolavà ja funciona com a escola d’adults


(FONT: Ajuntament de Calafell)

122 alumnes reben formació en diferents cursos específics per a adults

L’edifici de vidre de Cal Bolavà ja funciona com a escola d’adults. Pendent només de rebre l’autorització formal d’Ensenyament, ha iniciat ja el curs 2019-2020 amb un programa de formació d’adults com el de qualsevol altre centre d’aquest tipus. Compta amb 122 alumnes.
A Cal Bolavà hi ha també una escola d’art, amb 124 alumnes, i una escola d’idiomes, amb 120. En total, 366 alumnes. Hi ha llista d’espera en molts grups, atesa l’altíssima demanda.
Ara, l’edifici de vidre de Cal Bolavà, construït fa dues dècades i escaig, està dedicat íntegrament a l’ensenyament. L’altre servei que hi havia, el de centre obert, s’ha traslladat a l’espai cívic de la plaça Alcalde Romeu, al costat del Casal Jove.
Quan rebi l’aprovació formal, l’escola d’adults podrà oferir alguns serveis que fins ara no podia. Per exemple, Cal Bolavà ofereix classes de preparació per a la prova d’accés a cicles formatius de grau mig i ESO, però no pot facilitar als alumnes la possibilitat d’examinar-se a Calafell mateix. Per això, molts alumnes calafellencs es formen a escoles d’altres municipis i es veuen obligats a desplaçar-se.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada