dijous, 1 de març del 2018

Resum del ple de dilluns


El passat dilluns, es va celebrar una sessió extraordinària on es va aprovar la municipalització del servei de neteja d'edificis municipals, a través de l'empresa CEMSSA. Actualment, el servei estava a càrrec de l'empresa Clece, S.A. i l'ajuntament ha decidit que sigui l'empresa municipal qui se'n faci càrrec a partir de l'1 de març. La proposta es va aprovar amb dotze vots a favor, set abstencions. Els membres de la CUP no van assistir al Ple.

Amb aquesta municipalització, l'ajuntament assoleix un estalvi de més de cent mil euros que permetrà comprar nova maquinària per a millorar la neteja d'alguns equipaments, bàsicament escolars i esportius, mantenint les treballadores actuals i els seus salaris. També permet absorvir els nous equipaments que s'han d'obrir i millorar la neteja en els actuals.

Amb això, l'ajuntament continúa la municipalització d'alguns serveis que estaven externalitzats, com la grúa municipal i, ara, la neteja d'edficis municipals. El Consistori ja està estudiant la possibilitat d'incorporar algun servei més a l'empresa municipal, abans de que acabi l'any. Així mateix, l'empresa municipal CEMSSA estrenarà, en breu, noves oficines al Mercat Vell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada