dissabte, 27 de febrer del 2016

Calafell recolza els pactes per formar govern a l'Estat


El secretari general del PSOE i candidat a la Presidència del Govern, el company Pedro Sánchez, va proposar a la reunió del Comitè Federal del passat 30 de gener, sotmetre a votació de la militància l’acord amb altres formacions polítiques que li permetin encapçalar un govern progressista i reformista a Espanya, després de les eleccions generals del 20 de desembre de 2015.

Dimecres, al Congrés dels Diputats, Pedro Sánchez, i el president de Ciutadans, Albert Rivera, van signar l'acord "Per a un Govern reformista i de progrés", després que les comissions executives d'ambdues formacions ratifiquessin l'acord.


Aquest matí s'ha celebrat la votació a l'agrupació de Calafell per tal de consultar, a la militància, l'opinió sobre els pactes assolits per a la formació de govern a l'Estat, concretament sobre els acords "per a un govern reformista i de progrés". A Calafell han votat un total de 27 militants, de manera presencial, en les dues hores i mitja que ha estat oberta l'agrupació. Dels vots presencials, el 81'5% han votat SÍ i la resta (el 18'5%) han votat NO. També es podia votar per internet i alguns militants ho han fet durant aquesta setmana.

Per tant, Calafell ha donat suport als pactes per a formar govern que ha impulsat Pedro Sánchez de manera clara i contundent. Esperem que les negociacions segueixin i donin els seus fruits per a acabar fent que el proper president del Govern espanyol sigui socialista!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada