divendres, 24 d’abril del 2015

Resum de les sessions plenàries d'avui


Avui divendres, s'han celebrat dues sessions plenàries, la primera extraordinària i la segona extraordinària i urgent, sense torn de precs i preguntes. En l'ordre del dia han dominat els temes econòmics, però la raó per la qual s'ha fet el primer dels plens és pel sorteig de les meses electorals del proper 24 de maig.

En un dels punts econòmics, s'ha aprovat una modificació pressupostària per a iniciar l'adequació de l'antic Tennis Bonavista per a cicle formatiu d'horticultura pels alumnes de l'Institut La Talaia de Segur. La resta de punts han estat de tràmit. Només destacar la reclassificació dels grups C2 a C1 dels caporals de la Policia Local, aplicant la llei actual.

També s'ha fet l'acceptació de pràcticament 28 hectàrees de terreny en favor de l'ajuntament, provinents de l'empresa Gaudir II, d'acord amb el conveni que es va signar en l'aprovació del POUM. D'aquesta manera, l'ajuntament de Calafell passa a disposar de cent hectàrees al nord de Segur per a Parc urbà.

En el segon ple, s'ha aprovat el conveni entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l'ajuntament de Calafell per a l'expropiació i posterior cessió de terrenys per a fer l'ampliació de l'actual planta de transferència de residus de l'empresa comarcal EcoBP.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada